Πέντε... Δήμαρχοι στη δύναμη πυρός της Κέρκυρας στη «μάχη» με τα απορρίμματα

Πέντε... Δήμαρχοι στη δύναμη πυρός της Κέρκυρας στη «μάχη» με τα απορρίμματα

Υδραίου, Λέσσης, Μαχειμάρης, Τρεπεκλής και Σαρλής συνθέτουν μια δυναμική «Ομάδα Κρούσης» εντός του Φο.Δ.Σ.Α., η οποία δημιουργεί υψηλές προσδοκίες

15
Νοεμβρίου / 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Με τη δέουσα σοβαρότητα και ομοψυχία -και σίγουρα με τα «βαριά χαρτιά» της στο τραπέζι- θα «παραταχθεί» η Κέρκυρα στην «αναμέτρηση» με το πρόβλημα των σκουπιδιών, τώρα πλέον που όπως όλα δείχνουν το... παιχνίδι έφτασε στην τελική του «πίστα».

Η συγκρότηση ενός Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) για το Νομό Κέρκυρας, που θα μπορεί να έχει ουσιαστικό ρόλο στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος των απορριμμάτων -πολλώ δε μάλλον, τώρα πια που φαίνεται ότι τα χρηματικά ποσά, τα οποία θα κληθεί να διαχειριστεί καταλλήλως και ν' αξιοποιήσει η Αυτοδιοίκηση, είναι ιδιαιτέρως πολλά!- αποτελούσε απαραίτητη συνθήκη για όλους όσοι επιθυμούν να... παίξουν «σοβαρή μπάλα».

Όπως «σοβαρή μπάλα» θέλει να παίξει η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, η οποία είναι πλέον πανέτοιμη να τελειώσει την «παρτίδα» έχοντας στο πλευρό της μια εντυπωσιακά δυνατή κι έμπειρη -στα της Αυτοδιοίκησης- «ομάδα»!

Η Κέρκυρα «παρατάσσεται» με τη δύναμη πυρός, που της προσφέρει η ταυτόχρονη παρουσία πέντε Δημάρχων στο Δ.Σ. του νεοσύστατου Φο.Δ.Σ.Α., καθώς σ' αυτόν -εκτός της Υδραίου- θα μετέχουν οι εν ενεργεία Δήμαρχοι Βόρειας & Νότιας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης και Κώστας Λέσσης αντίστοιχα, αλλά και δύο πρώην Δήμαρχοι Κέρκυρας -«μπαρουτοκαπνισμένοι», πολύπειροι και ικανότατοι να συνδράμουν καθοριστικά στην προσπάθεια επιτυχούς έκβασης της «αναμέτρησης» με τα κερκυραϊκά απορρίμματα- οι Γιάννης Τρεπεκλής και Χρύσανθος Σαρλής.

Μια Task Force υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών, η οποία είναι σε θέση να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΆΓΑΣ