Νέα αναμέτρηση Υδραίου - Τρεπεκλή με μπαλαντέρ (;) Παρίση

Νέα αναμέτρηση Υδραίου - Τρεπεκλή με μπαλαντέρ (;) Παρίση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την κατάθεση των ψηφοδελτίων στην εφορευτική επιτροπή για τις αρχαιρεσίες στην ΠΕΔΙΝ, επιβεβαιώθηκε το σαββατιάτικο ρεπορτάζ της Ενημέρωσης κι όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η υπόθεση οδεύει προς μια ακόμα εμφύλια κόντρα στους κόλπους της νεοδημοκρατικής παράταξης.

09
Νοεμβρίου / 2019

Στις 15:00 του Σαββάτου που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες υποβολής υποψηφιοτήτων, κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού που ηγείται η Μερόπη Υδραίου αλλά και του Γιάννη Τρεπεκλή, του πρ. προέδρου της Ένωσης και πρ. δημάρχου Κεφαλονιάς, Α. Παρίση και ένα ακόμα ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ των άλλων, ο Γ. Φόρτες άλλοτε δήμαρχος Αργοστολίου με το ΠΑΣΟΚ που στις τελευταίες εκλογές υποστηρίχθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο πρ. δήμαρχος Λευκάδας Κ. Δρακονταειδής (ΣΥΡΙΖΑ).
Από την κυριακάτικη κάλπη θα βγουν δέκα ακόμα μέλη της διοίκησης της ΠΕΔΙΝ (σ.σ. + οι έντεκα δήμαρχοι που μετέχουν αριστίνδην), οι τρεις επιπλέον εκπρόσωποι στην ΚΕΔΕ και τα μέλη του τριμελούς Εποπτικού συμβουλίου.
Η συγκρότηση του νέου δ.σ. σε σώμα προβλέπεται να γίνει μέχρι την επόμενη Κυριακή, όταν και θα ξετυλιχθεί η νέα αναμέτρηση ανάμεσα στα στελέχη που αναφέρονται στη ΝΔ, Υδραίου, Τρεπεκλή αλλά και Παρίση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ