Κέρκυρα: Δώρισε ζωή ο 28χρονος που τραυματίστηκε θανάσιμα στη Μεσογγή

Κέρκυρα: Δώρισε ζωή ο 28χρονος που τραυματίστηκε θανάσιμα στη Μεσογγή

Φωτό αρχείου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αερογέφυρα ζωής στήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής

25
Οκτωβρίου / 2019

σε συνεργασία του Νοσοκομείου Κέρκυρας με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, μετά το θάνατο του άτυχου 28χρονου που τραυματίστηκε βαρύτατα πριν από μια βδομάδα σε τροχαίο δυστύχημα στη Μεσογγή.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας έφθασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ομάδες γιατρών από την Ιταλία και την Ελλάδα, για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μεταφοράς οργάνων.

Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στη Μεσογγή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για μέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο τραγικός θάνατός του το βράδυ της Πέμπτης, μετατράπηκε σε ελπίδα ζωής και ευγνωμοσύνη για βαριά πάσχοντες συνανθρώπους του, χάρη στο μεγαλείο ψυχής της οικογένειας του, που πήρε την γενναία απόφαση.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας Φοίβος Κακαβίτσας, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, έγραψε: «Ένα μεγάλο μπραβο στους συγγενείς για την απόφαση αυτή» 

Η διαδικαδία μεταφοράς οργάνων για μεταμόσχευση είναι η τρίτη που πραγματοποιείται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας την τελευταία διετία.

Η Ενημέρωση εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.