Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άλλαξε τους προϊσταμένους στο Αχίλλειο η ΕΤΑΔ - «Τρέχει» και προκήρυξη μέχρι 31/10

Αχίλλειο
17 Οκτωβρίου 2019 / 12:04

Ανέλαβαν προσωρινά οι Παναγιώτης Γεωργακούνιας και Μάριος Τσατσάκης (Οικονομική Διαχείριση), ενώ από χθες το βράδυ «τρέχει» προκήρυξη που εκπνέει στις 31/10 για την κάλυψη των θέσεων στο Αχίλλειο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Φαίνεται ότι η αρνητική δημοσιότητα που δόθηκε αναφορικά με την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το Αχίλλειο, οδήγησε την ΕΤΑΔ στο να προχωρήσει στην αλλαγή των προϊστάμενων στο ιστορικό μουσείο.

Σύμφωνα με απόφαση, την οποία υπογράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ, Γιώργος Τερζάκης, από σήμερα 17 Οκτωβρίου απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του ο Ιωάννης Προβατάς, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του προϊσταμένου του Αχιλλείου, όπως και η Μαρία Κρητικού, η οποία είχε καθήκοντα προϊσταμένης της οικονομικής διαχείρισης.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι προσωρινά καθήκοντα για τη θέση του προϊσταμένου αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Γεωργακούνιας, ενώ τη θέση της προϊσταμένης οικονομικής διαχείρισης αναλαμβάνει προσωρινά ο Μάριος Τσατσάκης.

Στο μεταξύ, από το βράδυ της 16ης Οκτωβρίου έχει δημοσιευθεί προκήρυξη από την ΕΤΑΔ για κάλυψη των δύο παραπάνω θέσεων -και μιας τρίτης, αυτής του βοηθού προϊσταμένου και οικονομικού διαχειριστή, η οποία ωστόσο, δεν προβλέπεται στο υπάρχον οργανόγραμμα του Αχιλλείου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του προϊσταμένου, αλλά κι εκείνης του προϊστάμενου οικονομικής διαχείρισης στο Αχίλλειο, πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στη διοίκηση της ΕΤΑΔ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.