«Στρογγυλό τραπέζι» με φορείς της Κέρκυρας και της Μορδοβίας

«Στρογγυλό τραπέζι» με φορείς της Κέρκυρας και της Μορδοβίας

Συζητήθηκε η παραπέρα συνεργασία Κέρκυρας και Ρωσίας στον τομέα της οικονομίας, του τουρισμού και οι πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των δυο περιοχών

30
Σεπτεμβρίου / 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στο πλαίσιο της Ελληνορωσικής Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ιστορικό Δημαρχείο, υπό την προεδρεία της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπης Υδραίου, συνάντηση  τουριστικών και παραγωγικών φορέων της Κέρκυρας και της επαρχίας Μορδοβίας της Ρωσίας ( σ.σ. Republic of Mordovia).Στην  συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι του Εμπορικού και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος των Ξενοδόχων και ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων.

Από την ρωσική πλευρά συμμετείχαν: ο Γραμματέας της Περιφέρειας της Μορδοβίας, εκπρόσωποι προαγωγικών φορέων, καθώς και εκπρόσωποι της ρωσικής εκκλησίας.Συζητήθηκε η παραπέρα συνεργασία Κέρκυρας και Ρωσίας στον τομέα της οικονομίας, του τουρισμού και οι πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των δυο περιοχών.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Κέρκυρας, στο θρησκευτικό τουρισμό που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια, καθώς και σε επενδύσεις που σέβονται το περιβάλλον και είναι επ΄ ωφελεία και των δυο πλευρών.