Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ. Κοντός: «Κρίμα που δεν είναι η Κέρκυρα το υπόδειγμα, αλλά τα Γιάννενα»

Κοντός Γιάννης
17 Σεπτεμβρίου 2019 / 14:58

«Κάθε νοήμων Κερκυραίος θα ήθελε να είναι η Κέρκυρα και όχι τα Γιάννενα πρωτοπόρος και στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων, αλλά και στα ΣΔΙΤ»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Δελτίο Τύπου με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο Ελευθεροχώρι, όπου λειτουργεί η Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου, εξέδωσε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κοντός.

Ο κος Κοντός εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τρεις Υπουργούς βρέθηκε στην απέναντι ηπειρωτική όχθη και όχι στην Κέρκυρα προκειμένου να επισκεφθεί μια Μονάδα πρότυπο και υπόδειγμα για όλη την Επικράτεια.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο δελτίο Τύπου, που εξέδωσε, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ., «κάθε νοήμων Κερκυραίος θα ήθελε να είναι η Κέρκυρα και όχι τα Γιάννενα πρωτοπόρος και στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων, αλλά και στα ΣΔΙΤ»...

Επί λέξει το δελτίο Τύπου του Γιάννη Κοντού αναφέρει:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα επισκέφθηκε το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης των Ιωαννίνων, κάνοντας ειδική μνεία στην Κέρκυρα...

Κάθε νοήμων Κερκυραίος μόνο θλίψη μπορεί να νιώθει που η Κέρκυρα σήμερα δεν έχει αυτό που τα Γιάννενα διαθέτουν.

Κάθε νοήμων Κερκυραίος σήμερα θα ήθελε να έχει επισκεφθεί την Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι τα Γιάννενα.

Θα ήθελε η Κέρκυρα να είναι το υπόδειγμα (οπως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι) και όχι τα Γιάννενα.

Θα ήθελε η Κέρκυρα να είναι πρωτοπόρος και στην ολοκληρωμένη διαχείριση και στα ΣΔΙΤ.

Ομως δεν είναι... Χαιρόμαστε για τα Γιάννενα. Κριμα για τις δικές μας μοιραίες αποφάσεις...»