«Έξωση» του ΑΟΚ Κέρκυρα από την S.L.2 ζητούν τα Τρίκαλα

«Έξωση» του ΑΟΚ Κέρκυρα από την S.L.2 ζητούν τα Τρίκαλα

Οι Θεσσαλοί απέστειλαν επιστολή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητώντας να πάρουν τη θέση των «Φαιάκων» στο πρωτάθλημα της Super League 2 λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων του ΑΟΚ Κέρκυρα

13
Σεπτεμβρίου / 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Οι άνθρωποι του ΑΟΚ Κέρκυρα τρέχουν να προλάβουν συμβόλαια, παίκτες, προπονήσεις, φιλικά και πολλές οικονομικές εκκρεμότητες κυρίως με ποδοσφαιριστές.

Σε όλα αυτά έρχονται και τα Τρίκαλα που ζητούν να πάρουν τη θέση του ΑΟΚ Κέρκυρα στη Super League 2, σύμφωνα με δημοσίευμα του novasports.gr το οποίο αναφέρει: «Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Superleague 2, τα Τρίκαλα ζητούν με επιστολή τους στην ΕΠΟ να πάρουν τη θέση της Κέρκυρας, επικαλούμενοι οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα από το νησί των Φαιάκων.

Ο ΑΟΤ αναφέρει στην επιστολή του ότι υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές πως ποδοσφαιριστές και κάνει λόγο για ελλείψεις στο φάκελο που έχει καταθέσει η Κέρκυρα στην ΕΕΑ, ενώ παράλληλα ζητάει και την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με την Επισκοπή».

Μια τρελή  αξίωση που με βάση τους κανονισμούς δεν έχει τύχη, όχι γιατί ο ΑΟΚΚ έχει τα χρονικά περιθώρια για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες και να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για να πάρει άδεια, αλλά και γιατί ομάδα που υποβιβάζεται, όπως τα Τρίκαλα, μετά την κατοχύρωση του βαθμολογικού πίνακα, δεν έχει δικαίωμα να παίξει στην κατηγορία από την οποία υποβιβάστηκε.

Από κει και πέρα, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της σε εντατικούς ρυθμούς και μετά το φιλικό με τον Θιναλιακό, την Κυριακή θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για μία ακόμα φιλική αναμέτρηση, αυτή τη φορά με τον «Άγιαξ της Ηπείρου, σε ένα παιχνίδι που πάντα προσελκύει το ενδιαφέρον, θεωρείται το ντέρμπι της ΒΔ Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες και στη Super League 2 θέλουν να μετρήσουν δυνάμεις και οι προπονητές να δουν συστήματα, τακτικές και τη φυσική και αγωνιστική κατάσταση των παικτών. Το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες θα ξεκινήσει στις 17:30.

Σπύρος Πίκουλας