Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Παλμοί» του Ι. Σαλαφουντίδη στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Κερκυραϊκή Πινακοθήκη
12 Σεπτεμβρίου 2019 / 14:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη η έκθεση του Ιωάννη Σαλαφουντίδη «Παλμοί» στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης.

Ο νεοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης παρουσίασε την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής στο χώρο της Πινακοθήκης. Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στην ομαδική έκθεση «Απίθανες Πιθανότητες που οργανώθηκε από το Προχωρημένο Εργαστήριο Σχεδίου του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο πρόεδρος της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης, Μιχαήλ Άγγελος Βραδής, και τα μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής, Πηνελόπη Βολτέρρα και Ελβίρα Μεταλληνού, εξήραν το έργο και τις ικανότητες του ζωγράφου. Οι ιδιαίτερες δημιουργίες του καλλιτέχνη, γεμάτες έντονα χρώματα και μοναδικά σχήματα, δημιουργούν πρωτοποριακές και αφηρημένες συνθέσεις, οι οποίες εντυπωσιάζουν το θεατή.
 

Η έκθεση ζωγραφικής «Παλμοί» του Ιωάννη Σαλαφουντίδη συνεχίζεται έως τις 5 Οκτωβρίου στο χώρο των Περιοδικών Εκθέσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00.
 
Σύνδεσμος με πληροφορίες για την έκθεση: http://www.corfuartgallery.com/periodikes-ektheseis/trexouses1/