Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κληρώθηκε με τον Απόλλωνα Ευπαλίου ο Θιναλιακός για το κύπελλο

ΕΠΟ
27 Αυγούστου 2019 / 09:45
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Στα γραφεία της ΕΠΟ έγινε η κλήρωση της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, με τον Θιναλιακό, που πέρασε στην 1η φάση το εμπόδιο του ΑΟ Ποταμιάς, να στέκεται «τυχερός» αφού κληρώθηκε να παίξει και πάλι εντός έδρας.

Αντίπαλός του ο Απόλλων Ευπαλίου που είναι  αθλητικός σύλλογος της Φωκίδας που ιδρύθηκε το 1989. Τα χρώματα της ομάδας είναι μπλε-άσπρο. Η μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του Απόλλωνα είναι η συμμετοχή του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, της αγωνιστικής περιόδου 2009-10. Πρωταθλητής αναδείχθηκε και την περίοδο 2018-19 κερδίζοντας το δικαίωμα ανόδου στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική. Είναι ένα ματς στα μέτρα του Θιναλιακού που έχει τη δυνατότητα να περάσει και στην 3η φάση του θεσμού.

 Τα ζευγάρια που προέκυψαν από αυτή είναι 11, ενώ υπάρχουν και 5 εκκρεμότητες από την πρώτη φάση. Συγκεκριμένα 3 παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28/8, ενώ τα ματς του Αιολικού και της Καλαμάτας αναβλήθηκαν μέχρι να γίνει γνωστή η απόφαση για τη συμμετοχή τους στη Football League. Τα παιχνίδια της β’ φάσης θα διεξαχθούν την 1/9, με τις ομάδες να χωρίζονται σε τέσσερις ζώνες.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

1η Ζώνη
Πανδραμαϊκός – Μακεδονικός Φούφα
Αετός  Ορφανού – Θερμαϊκός Θερμής
ΑΕ Καρίτσας – Πανσερραϊκός

2η Ζώνη
Ξενοφών Κρεστένων – Δόξα ΑΟ Άρτας / ΑΠΣ Ζακύνθου
Θιναλιακος – Απόλλων Ευπαλίου
Ελλασόνα – Τηλυκράτης Λευκάδας

3η Ζώνη
Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού / Αιολικός – ΠΑΣ Κόρινθος
Αταλάντη – Καλαμάτα / Ατρόμητος Πατρών
ΠΣ Η Σπάρτη – ΑΟ Υπάτου / Παναργειακός

4η Ζώνη
Πανθηραϊκός / Ηλυσιακός – ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ
Επισκοπή – Εθνικός

*Η κλήρωση της 3ης φάσης θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 9/9

 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια