Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με νέα φιλοσοφία ο ΟΦΑΜ, ανανέωσε ο Τσομπατζίδης

οφαμ
16 Αυγούστου 2019 / 12:31
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με νέο προπονητή τον Σάββα Σιδερόπουλο και επιστροφή πολλών παικτών που ξεκίνησαν στην ομάδα και βρέθηκαν για διάφορους λόγους σε άλλες, αλλά και προώθηση πολλών νεαρών παιδιών από τις ακαδημίες, η ομάδα είναι σχεδόν Αγιομαθήτικη,

... Θυμίζει τις παλιές καλές εποχές σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, θέλει όμως χρόνο (2-3 σεζόν) και υπομονή έτσι ώστε να φανούν τα αποτελέσματα, της αλλαγής αυτής. 
Ο έμπειρος τεχνικός Σάββας Σιδερόπουλος  έχει μια σωστή φιλοσοφία που θα βοηθήσει και τον ΟΦΑΜ, να δίνει ευκαιρίες στα παιδιά να παίζουν και να μην κοιτάει ηλικίες και ονόματα. Οι προπονήσεις που ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα θα είναι ο καθρέπτης για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην ενδεκάδα, όσοι δουλέψουν και δείξουν ότι αξίζουν θα παίζουν και όλα δείχνουν ότι ο συναγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. 
Μπορεί οι Αγιομαθήτες να είναι πάνω από είκοσι στην ομάδα, αλλά το Δ.Σ. εκτιμά ότι αυτοί οι 3-4 «ξένοι» που θα έχει η ομάδα είναι απαραίτητοι για να κτιστεί κάτι καλύτερο και μέσα σε αυτούς εκτίμησε ότι πρέπει να είναι και ο Σταύρος Τσομπατζίδης, ο κεντρικός αμυντικός που πέρσι ήταν από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος της Α1. Έτσι σε συμφωνία με τον Σάββα Σιδερόπουλο, ανανεώθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών και υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το σωματείο.   
Η ανακοίνωση:
Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τσομπατζίδη Σταύρο. Ο έμπειρος αμυντικός θα ενώσει τους στόχους του με τους δικούς μας για άλλη μια χρονιά. Του ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες. 
 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια