Με νέα φιλοσοφία ο ΟΦΑΜ, ανανέωσε ο Τσομπατζίδης

Με νέα φιλοσοφία ο ΟΦΑΜ, ανανέωσε ο Τσομπατζίδης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με νέο προπονητή τον Σάββα Σιδερόπουλο και επιστροφή πολλών παικτών που ξεκίνησαν στην ομάδα και βρέθηκαν για διάφορους λόγους σε άλλες, αλλά και προώθηση πολλών νεαρών παιδιών από τις ακαδημίες, η ομάδα είναι σχεδόν Αγιομαθήτικη,

16
Aυγούστου / 2019

... Θυμίζει τις παλιές καλές εποχές σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, θέλει όμως χρόνο (2-3 σεζόν) και υπομονή έτσι ώστε να φανούν τα αποτελέσματα, της αλλαγής αυτής. 
Ο έμπειρος τεχνικός Σάββας Σιδερόπουλος  έχει μια σωστή φιλοσοφία που θα βοηθήσει και τον ΟΦΑΜ, να δίνει ευκαιρίες στα παιδιά να παίζουν και να μην κοιτάει ηλικίες και ονόματα. Οι προπονήσεις που ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα θα είναι ο καθρέπτης για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην ενδεκάδα, όσοι δουλέψουν και δείξουν ότι αξίζουν θα παίζουν και όλα δείχνουν ότι ο συναγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. 
Μπορεί οι Αγιομαθήτες να είναι πάνω από είκοσι στην ομάδα, αλλά το Δ.Σ. εκτιμά ότι αυτοί οι 3-4 «ξένοι» που θα έχει η ομάδα είναι απαραίτητοι για να κτιστεί κάτι καλύτερο και μέσα σε αυτούς εκτίμησε ότι πρέπει να είναι και ο Σταύρος Τσομπατζίδης, ο κεντρικός αμυντικός που πέρσι ήταν από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος της Α1. Έτσι σε συμφωνία με τον Σάββα Σιδερόπουλο, ανανεώθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών και υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το σωματείο.   
Η ανακοίνωση:
Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τσομπατζίδη Σταύρο. Ο έμπειρος αμυντικός θα ενώσει τους στόχους του με τους δικούς μας για άλλη μια χρονιά. Του ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες. 
 

Σπύρος Πίκουλας