Βόμβα Νικολούζου στον Μάμαλο και το Corfu tv: Η Υδραίου είπε στον μελετητή να μην προχωρήσει το εργοστάσιο των σκουπιδιών!

Βόμβα Νικολούζου στον Μάμαλο και το Corfu tv: Η Υδραίου είπε στον μελετητή να μην προχωρήσει το εργοστάσιο των σκουπιδιών!

Η παραίνεση Υδραίου προς τον μελετητή του εργοστασίου, να σταματήσει, μεταφέρθηκε στον δήμαρχο από τον πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ. ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενώ αναμένονται, Δευτέρα με Τρίτη, τα τεύχη δημοπράτησης της Μονάδας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ο δήμαρχος Κ. Νικολούζος μιλώντας στην εκπομπή του καναλιού Λόγος - Αντίλογος, κατήγγειλε ότι η Μ. Υδραίου ζήτησε από τον μελετητή να σταματήσει.

13
Ιουλίου / 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο μελετητής βρισκόταν στην Κέρκυρα και σύμφωνα με τον δήμαρχο η παραίνεση αυτή της εκλεγμένης νέας δημάρχου είναι σε γνώση και του προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ και του επικεφαλής της Υπηρεσίας Καθαριότητας
«Τώρα βγήκε ένα καινούργιο φρούτο και με βάζει σε πονηρές σκέψεις. Ο μελετητής του έργου ο κ. Μπούργας ήταν εδώ, καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία φάση των τευχών δημοπράτησης ώστε να πάρουμε την προέγκριση. Εκφράστηκε μία παραίνεση από την κ. Υδραίου η οποία με προβληματίζει πολύ σοβαρά. Είπε ”μην προχωρήσετε το έργο”. Δεν το είπε σε εμένα αλλά το είπε στον Πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ, στον μελετητή και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας.  Σε εμένα μεταφέρθηκε από τον μελετητή σήμερα να μην προχωρήσω το έργο».
Μάλιστα ο Κ. Νικολούζος προχώρησε και σε ερμηνείες αυτής της κίνησης, που σημειωτέον δεν την έχει επιβεβαιώσει η Μ. Υδραίου, ότι δηλ. είναι πιθανόν να υπάρχουν σκέψεις επαναφοράς της υπόθεσης ΣΔΙΤ, γεγονός που εφόσον συμβεί, πρόσθεσε, θα πάει όλη την υπόθεση από την αρχή.
Αναμένεται η αντίδραση της κ. Υδραίου.