Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα στο Sunday Times Travel Magazine

Τουρισμός
05 Ιουνίου 2019 / 10:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης με τίτλο ΄Δράσεις προβολής φυσικών και πολιτιστικών πόρων ΠΙΝ΄ που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

μέσω του Ε.Π. "ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020", πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα επίσκεψη της Βρετανίδας  ταξιδιωτικής συντάκτριας Katie Chamberlain-Bowman, από 25 Μαΐου  έως 02 Ιουνίου.
 
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συλλογή του απαραίτητου υλικού, για πολυσέλιδο αφιέρωμα στο βρετανικό περιοδικό Sunday Times Travel Magazine, παρουσιάζοντας την Κέρκυρα ως ιδανικό προορισμό για πολιτιστικό τουρισμό για το βρετανικό κοινό.
Σημειώνεται ότι το  περιοδικό Sunday Times Travel magazine έχει κυκλοφορία 64.000 τεύχη περίπου μηνιαίως και 420.000 εγγεγραμμένους αναγνώστες στην ηλεκτρονική του έκδοση, και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταξιδιωτικά περιοδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το αναγνωστικό κοινό του να είναι κατηγορίας ABC1 (ανώτατου κοινωνικοοικονομικού επιπέδου). 
 
Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Σπύρος Γαλιατσάτος σημειώνει :«Η Π.Ι.Ν.ευχαριστεί για την αποστολή αυτή, την κ. Έμυ Αναγνωστοπούλου, Προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας».