Μερόπη Υδραίου: «Μαζί με τους εργαζόμενους θα χτίσουμε το Νέο Δήμο»

Μερόπη Υδραίου: «Μαζί με τους εργαζόμενους θα χτίσουμε το Νέο Δήμο»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Κέρκυρας συναντήθηκε η υπ. Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου.

10
Απριλίου / 2019

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ειλικρίνειας και συνεργασίας από τις δύο πλευρές. Κοινός ήταν ο προβληματισμός όλων για τη δυνατότητα άμεσης λειτουργίας του Νέου Δήμου και τη στελέχωση του.
Η κ.Υδραίου επισήμανε ότι θα πρέπει με βάση το νέο Οργανισμό να προκηρυχθούν θέσεις εργασίας για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου.
«Θέλουμε να χτίσουμε το Νέο Δήμο μαζί με τους εργαζόμενους, το ανθρώπινο δυναμικό του Νέου Δήμου είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Εμείς σχεδιάζουμε ένα Δήμο ευέλικτο, αποτελεσματικό, με ένα νέο και σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας για να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες στους δημότες. Δεν θα περιμένουμε να πάμε στο Δήμο την 1η Σεπτεμβρίου και να ασχοληθούμε τότε με τα προβλήματα, αμέσως μετά την εκλογή μας θα συναντηθούμε με το Σύλλογο των Εργαζομένων για να συζητήσουμε το νέο μοντέλο λειτουργίας του Δήμου.
Για εμάς οι εργαζόμενοι του Δήμου είναι οι πιο πολύτιμοι συνεργάτες μας για να κάνουμε μια Νέα Αρχή»
 τόνισε η κ.Υδραίου.
Στη συνάντηση οι εργαζόμενοι έθεσαν και το ζήτημα της καθυστέρησης στις κρίσεις των υπαλλήλων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Δήμο Κέρκυρας δεν έχουν γίνει κρίσεις εδώ και 8 χρόνια!
Η Μερόπη Υδραίου δεσμεύθηκε ότι αμέσως μετά τη δημιουργία του νέου οργανισμού θα προχωρήσουν οι κρίσεις των υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.