Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έβαλαν «μπόμπα» στο αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης

Λευκίμμη
10 Ιουλίου 2018 / 07:05

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικών πηγών, η ένταση συντηρείται στην περιοχή και τα επεισόδια ανάμεσα σε πολίτες και τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ είναι συχνά. Την Κυριακή το βράδυ, μετά την πορεία, τέτοια επεισόδια σημειώθηκαν, δυο και τρεις φορές μέσα στην νύχτα κατά την επάνοδο των διμοιριών στη βάση τους.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ). Εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος έριξαν άγνωστοι μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, το βράδυ της Κυριακής! Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τον μηχανισμό έριξαν στην τουαλέτα του κτηρίου από το ανοικτό της παράθυρο, από την πίσω πλευρά. Από την έκρηξη που προκλήθηκε έπεσε η πόρτα από τους μεντεσέδες.
 


Οι άγνωστοι διέφυγαν της σύλληψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικών πηγών, η ένταση συντηρείται στην περιοχή και τα επεισόδια ανάμεσα σε πολίτες και τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ είναι συχνά. Την Κυριακή το βράδυ, μετά την πορεία, τέτοια επεισόδια σημειώθηκαν, δυο και τρεις φορές μέσα στην νύχτα κατά την επάνοδο των διμοιριών στη βάση τους. Μάλιστα ήταν τέτοιας έντασης που έγινε χρήση χημικών. Εκφράζονται ανησυχίες ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι δυνατόν να διαρκέσει για πολύ. Τόσο λόγω της ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί αλλά και λόγω του κόστους της ημερήσιας παρουσίας εκεί των αστυνομικών δυνάμεων, που ξεπερνάει τις 25 χλδ.€ την ημέρα.