Για το μακεδονικό μίλησε (και) στην Λευκάδα, ο Μητσοτάκης

Για το μακεδονικό μίλησε (και) στην Λευκάδα, ο Μητσοτάκης

ΛΕΥΚΑΔΑ. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Τετάρτη το νησί. Περπάτησε στον πεζόδρομο της Ι. Μελά όπου μίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της Λευκάδας.

04
Ιουλίου / 2018

Στη συνέχεια συνάντησε τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λευκάδας όπου απηύθυνε χαιρετισμό αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:  «Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα. Κανείς δεν τον πιστεύει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια και βλέπουμε αυτό τον τραγέλαφο, το πρωί ο κ. Καμμένος να λέει ότι “δεν υπογράφουμε” και το βράδυ ότι θα πάει μαζί με τον κ. Τσίπρα ως το τέλος. Είναι συνυπεύθυνοι. Μαζί στήριξαν στη Βουλή την κυβέρνηση για να παραδώσει τη “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα».
Κατόπιν,  ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης και την Ιερά Μονή Φανερωμένης, όπου και περιηγήθηκε στο ναό και το εκκλησιαστικό μουσείο. Αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την περιοδεία του στο Νυδρί ενώ επισκέφθηκε και το Μεγανήσι. Ο κ. Μητσοτάκης πηγαίνει στην συνέχεια στην Πάτρα.
Δείτε τις φωτογραφίες εδώ