Ζευγάρι Γερμανών βρέθηκε νεκρό στην Κεφαλονιά λίγο πριν εκπνεύσει το 2017

Ζευγάρι Γερμανών βρέθηκε νεκρό στην Κεφαλονιά λίγο πριν εκπνεύσει το 2017

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κεφαλονιάς με το τραγικό συμβάν που αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2017.

01
Ιανουαρίου / 2018

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Ζευγάρι Γερμανών τουριστών, νεαρής ηλικίας γύρω στα 30, εντοπίστηκε νεκρό στο κατάλυμα που νοίκιασε στα Βλαχάτα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή, που βρίσκεται ήδη στην Κεφαλονιά για την νεκροψία - νεκροτομή , αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο που βρέθηκαν τα δύο άτομα νεκρά, μέσα σε λίμνη αίματος, εντοπίστηκαν αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρια και φαλτσέτες), γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι μεταξύ τους ίσως να προέκυψε κάποιος καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός εκ των δύο και εν συνεχεία τον θάνατο με αυτοχειρία και του δεύτερου και αποδυναμώνει ταυτόχρονα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Φυσικά, περισσότερα θα δείξουν οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι που εκτυλίχθητε το τραγικό συμβάν, αλλά και το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα αποφανθεί το χρονικό διάστημα που έλαβε χώρα το τραγικό γεγονός, αλλά και τον τρόπο που έγινε. Στο σπίτι, πάντως, δεν βρέθηκαν κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν την σχέση που είχαν μεταξύ τους, οι δύο άτυχοι Γερμανοί. 
Πηγή: Inkefalonia.gr