Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο παλάτι του μεγάλου Μάγιστρου στη Ρόδο ο αειθαλής μάγος του σαξοφώνου, Γιώργος Κατσαρός!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
11 Ιουλίου 2024 / 10:26

Μια βραδιά γεμάτη από τις μουσικές του δημιουργίες που θα δοθεί η δυνατότητα στο κοινό της Ρόδου να απολαύσει με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί παίζοντας σαξόφωνο.   

ΑΘΗΝΑ. Για πρώτη φορά στη τεράστια καριέρα του ο διεθνούς φήμης Κερκυραίος συνθέτης και σαξοφωνίστας Γιώργος Κατσαρός ως τιμώμενος συνθέτης από το Δήμο Ρόδου θα παρουσιαστεί στο πιο εμβληματικό χώρο του νησιού, στο παλάτι του μεγάλου Μάγστρου.

Ο Γιώργος Κατσαρός που είναι εκ των θεμελιωτών του θεσμού των μουσικών σχολείων στην Ελλάδα σε επιλεγμένες στιγμές του προγράμματος θα πλαισιωθεί τόσο από τη χορωδία του μουσικού Γυμνασίου Ρόδου όσο και από τη μικτή χορωδία Ρόδου σε μια σπάνια σύμπραξη φορέων για το νησί.                                                                                                   

Ο δημοφιλής συνθέτης θα έχει ως ερμηνευτές μαζί του το γνωστό μας στη Κέρκυρα από τις πολλές εμφανίσεις του με τη Φιλαρμονική Γαστουρίου, Σπύρο Κλείσσα και τη νεαρή και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια Χριστίνα Ράλλη σε μια παράσταση που επιμελείται οργανωτικά και καλλιτεχνικά ο Νίκος Δημητρόπουλος και έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλου του νησιού.