Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς τη «Μάντζαρο» η Κυριακή της Ορθοδοξίας - Για πρώτη φορά στην παρέλαση της Αθήνας

Μάντζαρος
20 Μαρτίου 2024 / 09:10

Προσκεκλημένη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας - Για πρώτη φορά πολιτική Μπάντα στη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Φιλαρμονική Μάντζαρος ενημερώνει, ότι το μουσικό σώμα της «Φ.Ε. Μάντζαρος» θα απουσιάζει από την λιτανεία της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας την Κυριακή της Ορθοδοξίας 24 Μαρτίου 2024, καθώς και από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024, που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, και τούτο διότι θα παραστεί την ίδια ημέρα στην επίσημη στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών, προσκεκλημένο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης. 

 

Την δε προηγούμενη ημέρα 24 Μαρτίου 2024, θα πραγματοποιήσει μεγαλειώδη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», με έργα που σχετίζονται με την Ελληνική Επανάσταση και σε σύμπραξη με την Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας. 

 

Το ΔΣ της Φιλαρμονικής τονίζει: «Η παρουσία της «Μάντζαρος» στην στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών της 25ης Μαρτίου είναι ιστορικών διαστάσεων, δεδομένου ότι για πρώτη φορά σε αυτήν συμμετέχει πολιτική Μπάντα.

 

Η εμφάνιση δε της «Μάντζαρος» στην Αθηνα στις 24 & 25 Μαρτίου 2024, είμαστε σίγουροι θα λαμπρύνει τους εορτασμούς για την επέτειο της εθνικης παλιγγενεσίας και θα προβάλλει την Κέρκυρα και τις παραδόσεις της, δείγμα των οποίων θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει η Ελληνική πρωτεύουσα».