Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση με θέμα: «Ψηφιακές αφηγήσεις στο Μουσείο Καποδίστρια»

Μουσείο Καποδίστρια
03 Ιουνίου 2022 / 17:38
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με έργα της εποχής του Καποδίστρια από το Σύνολο Εγχόρδων της Συμφωνικής Ορχήστρας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας και μαέστρο την Κυριακή Κουντούρη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ιόνια Νησιά» στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ψηφιακές αφηγήσεις στο Μουσείο Καποδίστρια» το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 στις 19:30 στο Μουσείο Καποδίστρια.

Η εκδήλωση θα προβάλλει το έργο «Δράσεις για την ανάδειξη και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του Μουσείου Καποδίστρια» που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

Θα μιλήσουν οι:

Ελένη Σταμπόγλη, συντονίστρια του έργου
Μάγια Χαραλαμποπούλου, ιστορικός
Ηλέκτρα Κανέλλου  γεωπόνος
Δημήτρης Γιαννούλης, αρχιτέκτονας

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με έργα της εποχής του Καποδίστρια από το Σύνολο Εγχόρδων της Συμφωνικής Ορχήστρας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας και μαέστρο την Κυριακή Κουντούρη.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.