Πέμπτη 23.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο εορταστικές συναυλίες από την «Μάντζαρος»

Συναυλίες
18 Δεκεμβρίου 2020 / 18:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος» ενημερώνει το κοινό ότι, μετά από άδεια την οποίαν ζήτησε αρμοδίως και έλαβε ήδη

από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποίησε, με μικρά σύνολα πνευστών – κρουστών – φωνών, και θα προβάλλει, δύο Συναυλίες, με εορταστικό πρόγραμμα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς 2020.
Η πρώτη Συναυλία των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί υπό την Διεύθυνση και επιμέλεια του αν. Αρχιμουσικού Σπύρου Ρουβά, θα συμμετέχουν δε σε αυτήν ο Βαρύτονος κ. Πέτρος Καρύδης, η υψίφωνος κ. Έλλη Καρύδη και ο Κιθαρίστας κ. Γιάννης Μπαρζούκας. Η Συναυλία θα προβληθεί από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό START την 25/12/2020 το μεσημέρι και την 26/12/2020 το βράδυ, σε ώρες που θα εξειδικευτούν με επόμενο ΔΤ μας. Επίσης θα προβληθεί από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό CORFU TV τις ίδιες ημέρες, σε ώρες που επίσης θα εξειδικευτούν.
Η δεύτερη Συναυλία της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί υπό τη Διεύθυνση και επιμέλεια του Αρχιμουσικού μας κ. Σωκράτη Άνθη, θα συμμετέχουν δε σε αυτήν ο Βαρύτονος Παντελής Κοντός και ο τενόρος Σωτήρης Τριάντης. Η Συναυλία θα προβληθεί από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό START την 31/12/2020 το βράδυ και την επομένη 1/1/2021, σε ώρες που θα εξειδικευτούν με επόμενο Δελτίο Τύπου. Επίσης θα προβληθεί από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό CORFU TV τις ίδιες ημέρες, σε ώρες που επίσης θα εξειδικευτούν. Επιπλέον οι Συναυλίες αυτές θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, από όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Φιλαρμονικής.
Η Φιλαρμονική μας, παρά τις αντιξοότητες που έχει προκαλέσει η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να κρατά ζωντανή την λειτουργία της και να βρίσκεται κοντά στο κοινό της. Μακάρι να βοηθήσουν όλους μας οι μελωδίες της «Μάντζαρος» να αισθανθούμε λίγο καλύτερα και λίγο πιο εορταστικά σε αυτές τις, δύσκολες ομολογουμένως, γιορτές. Χρόνια πολλά σε όλους και μακάρι να έχουμε ένα ευτυχές νέο έτος με υγεία και πρόοδο! Εκ του ΔΣ, ο Πρόεδρος, Ιωάννης Τριβιζάς.