Παρασκευή 12.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θεατρική παράσταση: ο Μικρός Πρίγκιπας - Ορφέας

Θεατρική παράσταση
14 Nov 2018 / 15:35
Ελένη Κορωνάκη

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» είναι ένα υπέροχο δημιούργημα - ένα έργο σταθμός στην παγκόσμια παιδική λογοτεχνία, γέννημα της φαντασίας του συγγραφέα. Απλός

 και λιτός, σωστός στη σκέψη του βάζει σε αμηχανία τον πιλότο, όταν τον συνάντησε στην έρημο της σκέψης του, απογυμνωμένο από την ορθή σκέψη και την έλλειψη δυναμικής, να επιδιορθώνει το αεροπλάνο, για να συνεχίσει το ταξίδι του στο κόσμο των αισθήσεων και της πραγματικότητας. Ταξιδεύει σε διάφορα αστέρια, άλλα μεγάλα άλλα μικρά, τόσο μικρά που ο κάτοικος τους μόλις χωρούσε και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν αν συνομιλεί μαζί τους και τους προτείνει λύσεις στα προβλήματα τους. Το έργο τελειώνει με την υπόδειξη του Πιλότου (συγγραφέα) πως ο Μικρός Πρίγκιπας υπάρχει κοντά μας, φτάνει να τον αποδεχτούμε και θα μας οδηγήσει στο φωτεινό μονοπάτι της ζωής. Αρκεί να τον δούμε με τα μάτια της καρδιάς! Αρκεί να τον γνωρίσουμε! Αρκεί να καταλάβουμε πως ο Μικρός Πρίγκιπας υπάρχει μέσα μας!
Κυριακή 18/11: 12:00, 17:00
Εισιτήριο: Προπώληση (στο ταμείο) 8€ - Ταμείο 10€ (Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ)

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.