Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγγραφή νηπίων στην εισαγωγική (Α’) τάξη του 4ου Πειραματικού Κέρκυρας

4ου Πειραματικό
02 Απριλίου 2024 / 13:26

Για το σχολικό έτος 2024-25 - Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας εγγραφής τους στην εισαγωγική (Α’) τάξη του 4ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Κέρκυρας – Αθηναγόρειο.

Στο σχολείο θα εγγραφούν το σχολικό έτος 2024-2025, είκοσι δύο (22) μαθητές και μαθήτριες, με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

Οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κλήρωση υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 23:59, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), κατηγορία Εκπαίδευση, υποκατηγορία Εγγραφή σε σχολείο, ενότητα Αίτηση εισαγωγής μαθητών και μαθητριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ή μέσω του συνδέσμου https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es.

Στον παραπάνω σύνδεσμο είναι προσβάσιμες, επίσης, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και το νομικό πλαίσιο που αφορούν στις διαδικασίες εισαγωγής στα Πειραματικά Σχολεία.

Πληροφορίες για το Δίκτυο των Πειραματικών Σχολείων ανά περιφέρεια, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης καθώς και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις υπάρχουν επίσης και στον ιστότοπο της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) https://depps.minedu.gov.gr.