Κυριακή 10.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Αποχωρούν τριάντα ένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
20 Nov 2023 / 09:09

«Αφού έχουμε εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής και καλής πίστης, αποχωρούμε από κάθε όργανο στο οποίο συμμετέχουμε και ζητούμε την διαγραφή μας από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ούτε ένας ούτε δύο, τριάντα ένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αποχωρούν ζητώντας τη διαγραφή τους, με κείμενο που κατακερώνει την σημερινή ηγεσία του κόμματος:

Μετά την  μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως αυτή εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες και όπως αυτή επιβεβαιώθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας, με οδυνηρό τρόπο στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή και αφού έχουμε εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής και καλής πίστης, αποχωρούμε από κάθε όργανο στο οποίο συμμετέχουμε και  ζητούμε την διαγραφή μας από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η αλαζονεία, η έπαρση, η αμετροέπεια, η απαξίωση της ιστορίας του χώρου μας και του καταστατικού μας, ο ρεβανσισμός, ο αυταρχισμός και η χρήση ανοίκειων μεθόδων για την αντιμετώπιση κάθε εσωκομματικού αντίλογου από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου προέδρου έχουν γίνει πιά καθεστώς μέσα στον κομματικό μηχανισμό και δεν αφήνουν περιθώρια συμπόρευσης.

Η ιστορία και η ανάγκη θα συμπληρώσουν το κενό που δημιουργήθηκε και θα ξαναγεννήσουν τη Ριζοσπαστική Ανανεωτική Αριστερά γιατί την έχει ανάγκη όσο ποτέ η καθημαγμένη ελληνική κοινωνία.

Θα είμαστε παρόντες στον αγώνα, πάντα στην Αριστερά, ταγμένοι  στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

ΑΝΑΜΑΤΕΡΟΣ  ΜΑΝΩΛΗΣ

ΑΝΘΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΓΚΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΟΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΟΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΔΡΑΖΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΛΕΑΝΘΗ ΝΙΚΟΛΑ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΕΤΑ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΜΑΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΜΠΕΡΔΟΥΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΠΑΝΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΠΑΝΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΡΑΡΑΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΣΚΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΣΕΛΙΟΥ ΤΖΕΝΗ

ΤΣΙΟΥΛΗΣ ΘΥΜΙΟΣ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ