Δευτέρα 04.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς Αχτσιόγλου και «ομπρέλα» συνεχίζεται η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Έφη Αχτσιόγλου
11 Nov 2023 / 16:29
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Έφη Αχτσιόγλου: «Αντικαταστατική η συμπεριφορά του προεδρείου - Χωρίς νόημα η συνεδρίαση»

ΑΘΗΝΑ. Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στελέχη της «ομπρέλας» και της Έφης Αχτσιόγλου, της φιναλίστ για την προδρία του κόμματος.

Το μήλον της έριδος αποδείχθηκε η πρότασή τους να συζητηθεί στην Κ.Ε. το θέμα των χθεσινών δηλώσεων του προέδρου για την παραπομπή του ζητήματος σε δημοψήφισμα.

Το γεγονός ότι το προεδρείο της συνεδρίασης υπό τον Πάνο Ρήγα ως πρόεδρο δεν έβαζε το θέμα σε ψηφοφορία, προκάλεσε κατ' αρχάς την παραίτηση μελών του προεδρείου και στη συνέχεια την αποχώρηση μεγάλου μέρους των μελών από τη συνεδρίαση. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποχωρώντας, η Έφη Αχτσιόγλου χαρακτήρισε τη στάση αυτή «αντικαταστατική, προσβλητική άκρως διχαστική και υπ΄αυτές τις προϋποθέσεις τη συνέχεια της συνεδρίασης άνευ αντικειμένου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.