Κυριακή 03.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

"Καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και εκπαιδευτικές πρακτικές"

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
19 Οκτωβρίου 2023 / 19:20

Πρόκειται για διαδικτυακή ημερίδα του Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ). Το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί στο τρίτη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "Καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και εκπαιδευτικές πρακτικές", το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα  23/10/2023 και ώρα 18:00.

Η διαδικτυακή ημερίδα απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα μέλη του διδακτικού προσωπικού τόσο του Ιονίου Πανεπιστημίου όσο και των λοιπών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, καθώς και στους φοιτητές, τις φοιτήτριες και το ευρύτερο κοινό.

Τίτλοι εισηγήσεων:

- Ρενάτα Δαλιανούδη (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο) - "Διδάσκοντας στα "έδρανα" της ΕΡΤ. Μια καινοφανής εκπαιδευτική εμπειρία για τους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου"

- Ζωή Διονυσίου (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Ιόνιο Πανεπιστήμιο) - "Ενδυναμώνοντας την παιδαγωγική και καλλιτεχνική ταυτότητα των φοιτητών: το παράδειγμα της Ομάδας Μουσικοπαιδαγωγικών Δράσεων του Τμήματος Μουσικών Σπουδών"

- Αγνή Παπαδοπούλου (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο) - "Φιλοσοφικό, αισθητικό και οικολογικό πρίσμα: Επαναπροσδιορισμός θεωρήσεων, κριτικά στοχαστικές διεργασίες"

Για να εισέλθετε στη διαδικτυακή ημερίδα, παρακαλούμε πολύ χρησιμοποιείστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Join Zoom Meeting

https://ionio-gr.zoom.us/j/95667512446?pwd=UHhuMWdaRjZkUW9UeUpzUnJqa1VtUT09

Meeting ID: 956 6751 2446

Passcode: 342817

Η διαδικτυακή ημερίδα θα καταγραφεί και το ψηφιακό υλικό ενδέχεται να προβληθεί στην ιστοσελίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου και του ΚΕΔΙΜΑ και να δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν.

Για την πολιτική ασφαλείας του Ιονίου Πανεπιστημίου μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας χρήση του ακόλουθου συνδέσμου:

https://gdpr.ionio.gr/

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ