Πέμπτη 07.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κασσελάκη στηρίζει ο Νίκος Παππάς

ΣΥΡΙΖΑ
19 Σεπτεμβρίου 2023 / 11:38
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Κοινή δηλωσή τους και φωτογραφίες με θερμές χειραψίες

ΑΘΗΝΑ. Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη θα σταθεί ο Νίκος Παππάς, που ήρθε τέταρτος στην εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής.

Ο Νίκος Παππάς είχε αναδειχθεί σε «ρυθμιστικό παράγοντα» για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, δεδομένου ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε εκφραστεί ανοικτά υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου με τη δήλωσή του περί «μεταπολιτικής, δηλαδή η έμφαση στο πρόσωπο και στην εικόνα που έχουν διεισδύσει ακόμη και εκεί που δεν το περιμένει κανείς, έναντι στην ουσία της πολιτικής».

Στέαφανος Κασσελάκης και Νίκος Παππάς συναντήθηκαν το πρωί στη Βουλή και στη συνέχεια προχώρησαν σε κοινή δήλωση.

Η δήλωση συνοδεύεται από σχετική φωτογραφία από τη θερμή τους χειραψία.

Ο Νίκος Παππάς είπε συγκεκριμένα ξεκινώντας μάλιστα τη δήλωσή του: «Είχαμε με τον Στέφανο μια ξεκάθαρη πολιτική πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης»

Η κοινή δήλωση:

Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη.

Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Έστειλαν μήνυμα ενότητας.

Ένα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης.

Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

Υπερασπιζόμαστε

► την εξωτερική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο  2015 - 2019. Διεκδικούμε λύσεις στην εξωτερική πολιτική στη βάση του Διεθνούς Δικαίου.

► την προοπτική μιας χώρας όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζήσει το δικό του Ελληνικό Όνειρο: να αναπτύσσει ελεύθερα τις δυνατότητές του, με δικαιοσύνη, εντιμότητα και δημοκρατία.

Ξανακερδίζουμε

► τον κόσμο της εργασίας, τους μισθωτούς τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα.

► τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Από σήμερα χτίζουμε τη Μεγάλη Παράταξη της νίκης για να ανασυγκροτήσουμε την Ελλάδα με θεσμικές αλλαγές και δικαιοσύνη παντού.

Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη.

ΦΩΤΟ: FB/Νίκος Παππάς

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.