Τετάρτη 06.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Βόνιτσα «μικροί ιστιοπλόοι» του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ
28 Αυγούστου 2023 / 16:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Εννέα (9) αθλητές/αθλήτριες πάνε στην Βόνιτσα για να πάρουν μέρος τόσο στο camp όσο και σε αγώνες, μερ τον Όμιλο να ενημερώνει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τμήμα ιστιοπλοΐας του ΝΑΟΚ, έχει αυξημένη δραστηριότητα και το μέλλον του φαίνεται ότι θα είναι ακόμη καλύτερο, αφού υπάρχει μεγάλη διάθεση και συμμετοχή από πολλά παιδιά. Μικροί ιστιοπλόοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα, μαθαίνοντας τα μυστικά, ενώ έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και σε camp που τα βοηθούν ακόμη περισσότερο ώστε να μυηθούν σε αυτό το υπέροχο άθλημα. Εννέα (9) αθλητές/αθλήτριες πάνε στην Βόνιτσα για να πάρουν μέρος τόσο στο camp όσο και σε αγώνες, μερ τον Όμιλο να ενημερώνει.

 

Η ανακοίνωση

 

Αναχωρεί σήμερα Δευτέρα 28/08/23 η αποστολή του ιστιοπλοϊκού τμήματος του ΝΑΟΚ για να λάβει μέρος στο camp και τον διασυλλογικό αγώνα που διοργανώνει ο Ι.Ο. Βόνιτσας για σκάφη optimist και ILCA4, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Στην αποστολή του ΝΑΟΚ συμμετέχουν 9 αθλητές/αθλήτριες:

ILCA4: Κωστελέττου Ελιάνα, Ντάγκας Βασίλης, Καραμπάτσος Νικόλας

Optimist: Καραμπάτσος Αντρέας, Στυλιανέσης Χρήστος, Γιολδάσης Φώτης, Τσατσόπουλος Γιώργος, Στρατηγός Γιώργος, Στρατηγός Μάρκος.

Συνοδεύονται από τους προπονητές τους Ευγένιο Γιούργα και Νίκο Βλάχο.

Τους ευχόμαστε καλούς αέρηδες!

 

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.