Τρίτη 18.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου η Αμαλία Μακρή

Μερόπη Υδραίου
04 Αυγούστου 2023 / 19:54

«Στη νέα εποχή, χρειαζόμαστε συνεργασίες και όχι άγονες συγκρούσεις. Χρειαζόμαστε μια Δήμαρχο που θα έχει ως σημείο αναφοράς το μέλλον και όχι το παρελθόν», αναφέρει η Αμαλία Μακρή

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ). «Η Κέρκυρα της μιζέριας και της διαχείρισης που ήταν φοβική απέναντι στις μεγάλες αλλαγές, ανήκει στο παρελθόν. Η Μερόπη Υδραίου τολμά, προχωρά και σχεδιάζει μεγάλες αλλαγές, δεν συμβιβάζεται με τη συντήρηση και τη στασιμότητα. Έχει να παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που οδηγεί στην Κέρκυρα του 2028.» τονίζει η Αμαλία Μακρή ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα της για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με την παράταξη της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου.

Άνθρωπος με επιτυχημένη παρουσία στα κοινά, ως Περιφερειακή Σύμβουλος στο δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης καθώς και στο Επιμελητήριο, πρώην υποψήφια Βουλευτής, ελεύθερη επαγγελματίας, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών,  η Αμαλία Μακρή πιστεύει στις μεγάλες αλλαγές, στην τόλμη, στη συνεργασία αλλά και σε μια Δήμαρχο που έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει πόρους και μεγάλα έργα για την Κέρκυρα και το απέδειξε στην πράξη.

«Στη νέα εποχή, χρειαζόμαστε συνεργασίες και όχι άγονες συγκρούσεις. Χρειαζόμαστε μια Δήμαρχο που θα έχει ως σημείο αναφοράς το μέλλον και όχι το παρελθόν», αναφέρει η Αμαλία Μακρή.

Η κ. Μερόπη Υδραίου ευχαρίστησε την Αμαλία Μακρή και την καλωσόρισε στην παράταξη που μαζί με άλλους ικανούς και δημιουργικούς πολίτες, εκφράζει την Κέρκυρα του 2028. Όπως αναφέρει:

«Η Κέρκυρα του 2028 δεν είναι σύνθημα, είναι ένα νέο και ολοκληρωμένο σχέδιο με μεγάλες αλλαγές και τομές όχι μόνο στην πόλη της Κέρκυρας αλλά και στις άλλες δημοτικές ενότητες.

Το σχέδιο αυτό είναι έτοιμο, με αυτό θα πάμε στους πολίτες και θα διεκδικήσουμε τη στήριξη, την εμπιστοσύνη τους και μια νέα, καθαρή και ισχυρή εντολή.

Μαζί με πολλά νέα και αξιόλογα πρόσωπα, μαζί με ικανούς και έμπειρους ανθρώπους που έχουν διάθεση προσφοράς και αγάπη για τον τόπο τους».

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ