Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπό το φως της πανσελήνου...Κονσέρτο από την Φιλαρμονική Κυνοπιαστών στο Grecotel Lux Me Daphila Bay Dassia

Φιλαρμονική Κυνοπιαστών
07 Ιουνίου 2023 / 14:18

Ακολούθησε ένα μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια με μελωδίες: Θεοδωράκη - Χατζιδάκη - Σαββόπουλου - Μαρκόπουλου – Προσωπάρη και Παπαθανασίου το οποίο συγκίνησε τόσο τους ντόπιους όσο και τους ξένους θεατές - ακροατές.

Με μία άκρως θερμή υποδοχή και υπό το φως της πανσελήνου υποδέχθηκαν ξένοι τουρίστες την Φιλαρμονική Κυνοπιαστών σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου της Grecotel Hotels & Resorts Lux Me Daphnila Bay Dassia. Η μοναδική αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 04 Ιουνίου και ώρα 21:30 το βράδυ στον άκρως ατμοσφαιρικό χώρο της πλάι στo κύμα με αφορμή την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού καθώς και την Παγκόσμια Ημέρα Πειβάλλοντος 2023.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γενικός διευθυντής της ξενοδοχειακής μονάδας Αλέξανδρος Λέτσιος αναφερόμενος στην πλούσια ιστορία της Φιλαρμονικής Ένωση Κυνοπιαστών αλλά και στην μουσική παιδεία που διακατέχει το νησί.

 
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια μελωδίες: Θεοδωράκη - Χατζιδάκη - Σαββόπουλου - Μαρκόπουλου – Προσωπάρη και Παπαθανασίου το οποίο συγκίνησε τόσο τους ντόπιους όσο και τους ξένους θεατές - ακροατές.

Την Φιλαρμονική Κυνοπιαστών διήυθυνε ο αρχιμουσικός Σπύρος Νίκας.