Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νιώθουμε εκτεθειμένοι και μόνοι μας!

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
06 Ιουνίου 2023 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο κ. Χρ. Ανεμογιάννης, πρόεδρος του Θιναλιακού, έχει κατά γενική ομολογία προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στον αθλητισμό (ποδόσφαιρο), στην ομάδα του και στη νεολαία της περιοχής και παρά τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του παλεύει έχοντας στον αγώνα αυτό δίπλα του ένα Δ.Σ. άξιο συγχαρητηρίων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο κ. Χρ. Ανεμογιάννης, πρόεδρος του Θιναλιακού, έχει κατά γενική ομολογία προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στον αθλητισμό (ποδόσφαιρο), στην ομάδα του και στη νεολαία της περιοχής και παρά τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του παλεύει έχοντας στον αγώνα αυτό δίπλα του ένα Δ.Σ. άξιο συγχαρητηρίων.
Ολοκληρώνεται την Κυριακή η διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, με αφορμή την αντιμετώπιση από τη διαιτησία, αλλά και την έλλειψη γηπέδου η ομάδα (2 χρόνια ξηλωμένο για αλλαγή χλοοτάπητα, χρηματοδοτημένο, αλλά βαλτομένο έργο), κάνει μια αναφορά, που τα λέει όλα. Εμείς μόνο να πούμε ότι ο τόπος έχει ανάγκη τέτοιους αθλητικούς παράγοντες.
 
Η ανακοίνωση του κ. Ανεμογιάννη
 
Μια μόνο αναφορά για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από την διαιτησία η ομάδα μας κατά τη διάρκεια των αγώνων κατάταξης για την άνοδο στην Γ Εθνική.
Σιγά που θα τρέχουμε στην ΚΕΡΚΥΡΑ 3 φορές σε μια αγωνιστική περίοδο!!!!
Όλα μια χαρά για το νέο αναδιαρθρωμένο πρωτάθλημα που αποκαλούν με θράσος ερασιτεχνικό τα μεγάλα κεφάλια του κακόμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου που ταλαιπωρείται σταθερά και διαχρονικά από κάτι "ανεπάγγελτους",
επαγγελματίες παράγοντες που πληρώνουμε όλοι εμείς που έχουμε την ατυχία να μας αρέσει η ενασχόληση μας με μια από τις ελάχιστες αθλητικές δραστηριότητες που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδία μας, εδώ στην περιφέρεια, το ποδόσφαιρο.
Η ομάδα μας πρωταγωνίστρια τα τελευταία χρόνια, με μια οργανωμένη και πολυπληθή ακαδημία ζητιανεύει δυο χρόνια τώρα γήπεδο να φιλοξενηθεί.
Σε ένα κρεσέντο ανικανότητας χειρισμού, οι αρμόδιοι συνεχίζουν ακόμα και τώρα την απίθανη καθυστέρηση να δοθεί λύση ( η πιθανότητα να μην έχουμε γήπεδο ούτε φέτος είναι πλέον ορατή).
Σε αυτά τα πλαίσια ότι κάναμε πέρσι και φέτος είναι υπέρβαση , από όλους μας,
προπονητές, αθλητές, γονείς διοικούντες, με αποτελέσματα δυσανάλογα των συνθηκών που βιώνουμε.
Μια κουβέντα μόνο πριν κλείσουμε τη σεζόν στο πραγματικά φιλόξενο γήπεδο των ΝΥΜΦΩΝ την Κυριακή που έρχεται, αισθανόμαστε πραγματικά στενάχωρα που δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, τη δυνατότητα ανόδου της ομάδας στη Γ Εθνική, ξεκαθαρίζοντας από νωρίς ότι η δήλωση συμμετοχής μας χωρίς προϋποθέσεις δεν θα ήταν δεδομένη.
Ωστόσο νιώθουμε μια ανακούφιση που δεν θα πληρώνουμε ανεκδιήγητες διαιτησίες σαν αυτή με την ομάδα των Φιλιατών, (1210 ευρώ ) αλλά και με την ομάδα της Άρτας ( με παρολίγο σπασμένο πόδι γύρισε ο Αρμένης σε δολοφονικό χτύπημα αντίπαλου που δεν σφυρίχτηκε ούτε φάουλ) .
Όπως και όσο μπορώ θα είμαι παρών στη προσπάθεια να παραμείνει ο ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ένα σωματείο με σταθερά υγιή συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω αξίζει στη γενιά που έρχεται και ο χρόνος και ο κόπος για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Υστερόγραφο: Φίλοι της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ κάντε κάτι να προστατεύσετε τα σωματεία του νησιού (ΠΕΤΡΙΤΗΣ , ΛΕΥΚΥΜΜΗ με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζονται). Νιώθουμε εκτεθειμένοι και μόνοι μας!!
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Ανεμογιάννης
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια