Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Άρτα με Αναγέννηση για την υπέρβαση ο Θιναλιακός

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
02 Ιουνίου 2023 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 6η αγωνιστική των μπαράζ για άνοδο από τους πρωταθλητές Ενώσεων, θα γίνει την Κυριακή 4 Ιούνη και ο Θιναλιακός θα ταξιδέψει στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση σε ένα ματς χωρίς αύριο και για τις δυο ομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 6η αγωνιστική των μπαράζ για άνοδο από τους πρωταθλητές Ενώσεων, θα γίνει την Κυριακή 4 Ιούνη και ο Θιναλιακός θα ταξιδέψει στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση σε ένα ματς χωρίς αύριο και για τις δυο ομάδες.
Οι πολλές ισοπαλίες και οι χαμένοι βαθμοί από τις ομάδες τις πρώτες 5 αγωνιστικές δεν έχουν εξασφαλίσει σε καμιά ομάδα πλεονέκτημα, όλα είναι ανοικτά για την κατάληψη των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική. Πέραν αυτού κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατόν, δεν υπάρχουν δυνατές έδρες, ούτε κάποια ομάδα ξεχωριστή και όλα είναι πιθανόν να κριθούν την τελευταία αγωνιστική.
Ο Θιναλιακός, αν και πίσω βαθμολογικά, δεν έχει βγει εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στην τριάδα, σαφώς όμως πρέπει να βελτιωθεί αγωνιστικά και να πάρει αποτέλεσμα στην Άρτα την Κυριακή και την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει οπωσδήποτε το Μεσολόγγι ή να κερδίσει στην Άρτα και να μην χάσει από το Μεσολόγγι. Συνεπώς το ματς της Κυριακής θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ την τύχη της Κερκυραϊκής ομάδας, ενώ σε περίπτωση ήττας σχεδόν εξανεμίζεται κάθε πιθανότητα. Σίγουρα αν είχε κερδίσει ένα εντός έδρας ματς (0-0 με Λούρο και 2-2 με Φιλιάτες) όλα θα ήταν διαφορετικά.
Το ματς στην Άρτα θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητής θα είναι ο Γ. Φίτσας με βοηθούς τους Ζιώγα και Κέφη της ΕΠΣΚ Πρέβεζας-Λευκάδας.
 
Πρόγραμμα (6η αγωνιστική)
Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 ώρα 17:00
Αναγέννηση Άρτας – Θιναλιακός
Αστραπή Μεσοποταμίας – Θύελλα Κατσικάς
Θρίαμβος Λούρου – Άρης Φιλιατών
Ρεπό: Α.Ε. Μεσολογγίου
 
Βαθμολογία
Ομάδες                                                αγ. τερμ. βαθ.
Θύελλα Κατσικά              5              6-3          9
ΑΕ Μεσολογγίου             5              3-4          8
Άρης Φιλιατών                 4              10-4       6
………………………………………………………………
Αναγέννηση Άρτας         4              4-3          6
Θιναλιακός                        4              4-5          5
Αστραπή Μεσ/μιας        4              3-9          3
Θρίαμβο Λούρου            4              1-3          2
** Αστραπή, Αναγέννηση, Άρης Φιλιατών, Θιναλιακός, Θρίαμβος Λούρου έκαναν το ρεπό τους

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια