Παρασκευή 22.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βόρεια Κέρκυρα: Καταψηφίστηκαν οι ισολογισμοί - απολογισμοί 2019-2020 και 2021

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας
02 Ιουνίου 2023 / 10:58

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ψήφισαν αρνητικά, κατόπιν των παρατηρήσεων ορκωτού λογιστή - Καταγγέλλουν τη συμπεριφορά Μαχειμάρη

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Ιουνίου, του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, καταψηφίστηκαν οι Ισολογισμοί- Απολογισμοί των ετών 2019-2020 και 2021, με 14 ψήφους κατά και 6 υπέρ.
Δέον να σημειωθεί  ότι αρνητικές ήταν οι ψήφοι όλων των παρόντων μελών της αντιπολίτευσης.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στους Ισολογισμούς-Απολογισμούς υπήρχαν σοβαρές παρατηρήσεις από τον ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ, ο οποίος ήλεγξε τους παραπάνω Ισολογισμούς-Απολογισμούς, αποτέλεσμα των οποίων παρατηρήσεων ήταν αδύνατη η υπερψήφισή τους.

Εξάλλου, η καλή πρόθεση της αντιπολίτευσης, για την υπερψήφιση των παραπάνω Ισολογισμών-Απολογισμών, είχε διαφανεί πριν από δύο και μισό περίπου μήνες, όταν είχε ζητήσει την εκ νέου επεξεργασία των Ισολογισμών-Απολογισμών, έτσι ώστε να υπερψηφιστούν στο επόμενο, προς τούτο, Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν έγινε.

Τέλος θέλουμε να καταγγείλουμε, και μάλιστα έντονα, την πρωτοφανή, αήθη και απρεπή συμπεριφορά του Δημάρχου, κ. Μαχειμάρη Γιώργου, απέναντι στον Ορκωτό Λογιστή , ο οποίος συνέταξε το πόρισμα και το οποίο προφανώς  δεν εξυπηρετούσε, όπως ο ίδιος θα ήθελε, το δικό του αφήγημα.
Ίσως η απώλεια κάθε  ψυχραιμίας από τη δημοτική αρχή να είχε να κάνει και με τη σταθερή και αταλάντευτη απόφασή μας, να δώσουμε ενωμένοι στους  συνδημότες μας και στο Δήμο μας, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη 2023,  ό,τι τους αξίζει.
                                                                         Βόρεια Κέρκυρα 1-Ιουνίου-2023


ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ                                                           
ΒΑΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗ