Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για φιλανθρωπικό σκοπό Παναιτωλικός, Αστέρας, Κέρκυρα 2022

ΦΙΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
30 Μαΐου 2023 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας στηρίζουν με όσες δυνάμεις έχουν διάφορα ιδρύματα ή ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη, με τη διεξαγωγή συνήθως κάποιου αγώνα ή και τουρνουά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας στηρίζουν με όσες δυνάμεις έχουν διάφορα ιδρύματα ή ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη, με τη διεξαγωγή συνήθως κάποιου αγώνα ή και τουρνουά. Ο Αστέρας Κέρκυρας με μπροστάρη τον Κ. Ελούλ, κάνει ίσως τις περισσότερες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια. Μια ακόμη θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο του Ολύμπου όπου και θα φιλοξενηθούν οι Παλαίμαχοι του Παναιτωλικού που θα έλθουν για το σκοπό αυτό, όπως με η ομάδα παλαιμάχων Κέρκυρα 2022. Ένα τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 18.30 και καλό είναι όποιος μπορεί να βρεθεί στο γήπεδο να ενισχύσει την προσπάθεια. Ενημέρωση γι αυτό έχουμε από τον διοργανωτή.
 
Η ανακοίνωση του Αστέρα
 
«Το Σάββατο το απόγευμα 3 Ιουνίου στο Γήπεδο του Ολύμπου οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, της Κέρκυρας 2022 και του Αστέρα Κέρκυρας συμμετέχουν σε ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού.
Η ομάδα τα τελευταία χρόνια διοργανώνει συχνά στο νησί η συμμετέχει εκτός σε τουρνουά πιστεύοντας ότι η αλληλεγγύη αποτελεί αξία την οποία οφείλει να υπηρετήσει
Καλούμε τους Κερκυραίους φιλάθλους και όχι μόνο να δώσουν το παρών το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 18:30 στις εγκαταστάσεις του ΟΛΥΜΠΟΥ ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για το καλύτερο αποτέλεσμα».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια