Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η λιτανεία της Αγίας του Θεού Δωρεάς από την Καθολική Αρχιεπισκοπή

Λιτανεία
30 Μαΐου 2023 / 09:40
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η Λιτανεία της Αγίας Δωρεάς θα ξεκινήσει τις 19:30’ από τον Ενοριακό Καθολικό Ναό της Ιεράς Καρδίας του Ιησού – (οδός Αλεξάνδρου Παναγούλη – Κωτσέλλα)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος π. Γεώργιος Αλτουβάς, ο Ιερός Κλήρος, οι Μοναχοί, οι Μοναχές και το πλήρωμα της Καθολικής Εκκλησίας στην Κέρκυρα, διοργανώνουν την  καθιερωμένη Λιτανεία της Αγίας του Θεού Δωρεάς, (του Χριστού παρόντα στην Αγία Ευχαριστία), που θα διέλθει ευλογώντας τους δρόμους της πόλης μας, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023.  
Η Λιτανεία της Αγίας Δωρεάς θα ξεκινήσει τις 19:30’ από τον Ενοριακό Καθολικό Ναό της Ιεράς Καρδίας του Ιησού – (οδός Αλεξάνδρου Παναγούλη – Κωτσέλλα) και θα καταλήξει στην πλατεία του Δημαρχείου, όπου θα αναπέμψουμε δέηση ενώπιον του Αγιοτάτου Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας. Ακολούθως ο Αρχιεπίσκοπος θα απευθύνει μήνυμα αγάπης και ομόνοιας στους παρευρισκόμενους πιστούς.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.