Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επανεκλογή του προέδρου Ι. Ραυτόπουλου στο ΑΟ Κάβος

ΑΟ ΚΑΒΟΣ
29 Μαΐου 2023 / 16:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν την Κυριακή 28 Μαΐου, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Κάβου, οι αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. στον ΑΟ Κάβος,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν την Κυριακή 28 Μαΐου, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Κάβου, οι αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. στον ΑΟ Κάβος, με τον πρόεδρο κ. Ι. Ραυτόπουλο να επανεκλέγεται και να είναι αυτός που με το νέο του Δ.Σ. θα είναι στο τιμόνι της ομάδας και τα επόμενα τρία χρόνια. Τι επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για να συγκληθεί σε σώμα.
 
Το δελτίο τύπου
 
Με επιτυχία διεξήχθησαν οι σημερινές εκλογές του Αθλητικός Όμιλος Κάβου παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που προήλθαν στην κάλπη, αποδεικνύοντας ότι είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Ο Πρόεδρος Ιωάννης Ραυτόπουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κεφαλή του Ομίλου και τα επόμενα χρόνια!
Στο Διοικητικό Συμβούλιο, η θητεία του οποίου μετά την πρόσφατη τροποποίηση του καταστατικού θα είναι τριετής, εκλέγονται επίσης οι με αλφαβητική σειρά:
Απέργης Δημήτρης
Γαρδικιώτη Ματούλα
Κάντας Γεώργιος
Μακαντάνης Αρσένιος
Ράντος Χαράλαμπος
Σαμοΐλης Στέφανος
Στασινούλα Σοφία
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί τις επόμενες μέρες σε σώμα και θα ανατεθούν αρμοδιότητες, έτσι ώστε από την επόμενη κιόλας μέρα να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλους! Με τη στήριξη των μελών μας, των χορηγών μας και όλων των επιχειρήσεων της περιοχής μας όπως πάντα, ο Αθλητικός Όμιλος Κάβου θα επιστρέψει πολύ σύντομα και πάλι στις επιτυχίες!
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ραυτόπουλος
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια