Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλογές στον Κάβο στις 28 Μαΐου

ΑΟ ΚΑΒΟΣ
12 Μαΐου 2023 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα του Κάβου έχει κάνει μια όμορφη και κυρίως αθλητική διαδρομή στο χώρο του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, μια ομάδα που έχει αρκετές φορές αγωνιστεί στην Α΄ΕΠΣΚ, από την οποία τη φετινή χρονιά υποβιβάστηκε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα του Κάβου έχει κάνει μια όμορφη και κυρίως αθλητική διαδρομή στο χώρο του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, μια ομάδα που έχει αρκετές φορές αγωνιστεί στην Α΄ΕΠΣΚ, από την οποία τη φετινή χρονιά υποβιβάστηκε.
Όμως το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μια συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΛ, υπήρξε μια πολύ σωστή προσέγγιση για το ποδόσφαιρο του Νότου και αποφασίστηκε συνεργασία των δυο ομάδων, με τον Κάβο να χρησιμοποιεί πολλά νεαρά παιδιά ώστε να «ψηθούν» και αν ετοιμαστούν για την Γ΄ Εθνική όπου και αγωνίζεται τα τελευταία 6 χρόνια η ΑΕΛ.
Ομολογουμένως μια πολύ καλή κίνηση, παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες ομάδες, αφού η συνεργασία μπορεί να βοηθήσει να ανέβει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.
Ο ΑΟ Κάβος, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να βοηθάει τη νεολαία της περιοχής και τον αθλητισμό, πιστός δε στο γράμμα του νόμου που έχει σχέση και με το νέο αθλητικό νόμο, προχωράει σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. μετά από δυο εβδομάδες, τις όρισε για 28 Μάη και ενημέρωσε γι αυτό.
 
Το δελτίο τύπου
«Το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 11.30, στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κάβου, θα λάβουν χώρα οι προγραμματισμένες Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 2 του Ν. 4726/2020. Καλούμε τα μέλη της ομάδας μας να δώσουν το παρόν.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλοι οι κάτοχοι κάρτας μέλους της ομάδας μας για την περίοδο 2022/23.Οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή υποψηφιότητας παρακαλούνται έως την 25/05/2023 και ώρα 12.00′ να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:
6986680770 (Ραυτόπουλος Ιωάννης)
6936701589 (Μακαντάνης Αρσένιος)»
 
Να σημειώσουμε ότι έφυγε από τη ζωή η αδελφή του προπονητή της ομάδας, Σπύρου Παλαιοχωρίτη, καθηγητή φυσικής αγωγής, παλιού άσσου της ΑΕΛ και η ομάδα του Κάβου, έστειλε τα δικά της συλλυπητήρια… «Η οικογένεια του Αθλητικού Όμιλου Κάβου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήριά στον προπονητή μας Σπύρο Παλαιοχωρίτη για την απώλεια της αδελφής του... Coach, είμαστε όλοι δίπλα σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».
Και εμείς από την πλευρά μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Σπύρο και σε όλη την οικογένεια.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια