Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Π. Τζώρτζεβιτς σε αγώνα Παλαιμάχων ΑΟ Κέρκυρα - Ερυθρού Αστέρα

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
26 Μαΐου 2023 / 17:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν πέρασε ένας χρόνος από την μετάβαση των παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα στο Βελιγράδι (17-21 Ιουνίου 2022), προσκεκλημένων των Σέρβων με τους οποίους η Ελλάδα έχει στενούς κι ειλικρινείς θεσμούς φιλίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν πέρασε ένας χρόνος από την μετάβαση των παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα στο Βελιγράδι (17-21 Ιουνίου 2022), προσκεκλημένων των Σέρβων με τους οποίους η Ελλάδα έχει στενούς κι ειλικρινείς θεσμούς φιλίας.
Η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Γ. Κολυτά των Παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα είναι αυτή που έστειλε πρόσκληση αυτή τη φορά και στο νησί μας βρίσκονται οι Παλαίμαχοι του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και της Borac FC στα πλαίσια της Ελληνοσερβικής φιλίας. Η πρόσκληση και Η παρουσία του άλλοτε αρχηγού του Ολυμπιακού Πειραιώς Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο νησί μας, αποτελεί μια ξεχωριστή νότα στις εκδηλώσεις, αφού η παρουσία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, το ήθος και η προσωπικότητά του, έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις.
Το απόγευμα στις 15.30 στην Κάτω Πλατεία, εκεί όπου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου στο νησί μας και ήταν και είναι σημείο αναφοράς για το κρίκετ, θα έχουμε ματς ποδοσφαίρου. Παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα και της Borac (παλιάς ομάδας του Νταμίρ Σπίτσα ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα) θα βρεθούν στο χορτάρι να παίξουν ποδόσφαιρο, προκαλώντας πραγματικά το ενδιαφέρον όχι μόνο των ποδοσφαιρόφιλων, αλλά και των κατοίκων του νησιού.
Από την πλευρά του ΑΟ Κέρκυρα έχει γίνει προσπάθεια μεγάλη όλα να είναι τέλεια στο διάστημα της φιλοξενίας των Σέρβων, όπως είναι κάθε φορά που έρχονται στο νησί μας, το οποίο κυριολεκτικά λατρεύουν.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι πάρα πολύ κόσμος θα βρεθεί στην Κάτω Πλατεία για το γεγονός, όχι μόνο από απλή περιέργεια, θα θέλει να δει τους παλιούς Γιουγκοσλάβους άσσους του ποδοσφαίρου, τον Π. Τζόρτζεβιτς, αλλά και να τιμήσει την προσπάθεια που γίνεται,  από τη διοίκηση του ΑΟ Κέρκυρα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια