Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μονοθεματική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου για την Αλύπα ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Αλύπα
25 Μαΐου 2023 / 11:45

«Η Δημοτική Αρχή με διάφορους ελιγμούς, υποσχέσεις και ανεφάρμοστες αποφάσεις παίζει «παιχνίδι καθυστερήσεων»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ)Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προτείνουν από τη μεριά τους και συμφωνούν με την πρόταση και άλλων Δημοτικών Συμβούλων να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την προβληματική κατάσταση που εξακολουθεί να υπάρχει στο λιμάνι της Αλύπας.

Άλλωστε είχαμε προτείνει το θέμα αυτό να συζητηθεί προ Ημερήσιας Διάταξης στη 12η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.

Η Δημοτική Αρχή με διάφορους ελιγμούς, υποσχέσεις και ανεφάρμοστες αποφάσεις παίζει «παιχνίδι καθυστερήσεων» που ωφελεί αποκλειστικά την εταιρεία και της δίνει τη δυνατότητα να πιέζει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους για να αποδεχτούν τους απαράδεκτους όρους της.

Επίσης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τη συζήτηση αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ θα έπρεπε να πάρει τη πολιτική πρωτοβουλία να καλέσει η ίδια συνεδρίαση για ένα θέμα που απασχολεί εκατοντάδες ανθρώπους.   
Η πρακτική της Δημοτικής Αρχής δείχνει με ποια μεριά τελικά είναι.

Παρακαλούμε το προεδρείο να προσμετρήσει τους 3 Δημοτικούς Συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο αίτημα για την συνεδρίαση.

Το θέμα είναι απολύτως επείγον αφού βρισκόμαστε 5 μέρες πριν τον Ιούνιο με την τουριστική περίοδο να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.
 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Μπορμπότης Γιάννης
Πιέρρης Γιάννης
Χαραλάμπους Μυρσίνη