Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπίστης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών, κόντρα στις δημοσκοπήσεις

ΣΥΡΙΖΑ
17 Μαΐου 2023 / 10:19
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ο κεντρικός ομιλητής Νίκος Μπίστης, εστίασε στην αναγκαιότητα της πολιτικής Αλλαγής, που έχει ανάγκη ο τόπος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Μπίστη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.





Ο αν. Γραμματέας του κόμματος, Γιώργος Βασιλειάδης λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί, ενώ λόγω καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση είχε αποφασιστεί να γίνει στο Εργατικό Κέντρο.

Στην ομιλία του ο Νίκος Μπίστης, εστίασε στην αποδόμηση των κύριων προεκλογικών επιχειρημάτων της Νέας Δημοκρατίας και στην αναγκαιότητα της πολιτικής Αλλαγής, προϋπόθεσης για την ανακούφιση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων από τις επιπτώσεις της ακρίβειας, της διόγκωσης των ανισοτήτων, της ανικανότητας του «επιτελικού κράτους», της υποβάθμισης της δημοκρατίας και της αλαζονικής διακυβέρνησης.

Ειδική αναφορά έκανε στα περί «σταθερότητας της χώρας» που υπόσχεται η Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ότι αυτή η κυβέρνηση έχει οδηγήσει στην αστάθεια όλους τους τομείς της ζωής των πολιτών: την οικονομία με την διόγκωση του ιδιωτικού και του δημόσιου χρέους, την υγεία με την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και κοινωνικών αγαθών, όπως το νερό, την δημοκρατία και τους θεσμούς με τις παρακολουθήσεις και τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, την καθημερινότητα των πολιτών με τον πτωχευτικό νόμο, τους πλειστηριασμούς, την έκρηξη των τιμών
όλων των αγαθών, την κοροϊδία των συνταξιούχων, την νεολαία με την παντελή απουσία μέτρων για το μέλλον της, την ενίσχυση των ιδιωτικών κολλεγίων, την μείωση των εισακτέων στα ΑΕΙ.
 

Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό από τα μέλη του εκλογικού συνδυασμού Κέρκυρας, οι οποίοι μετέφεραν μηνύματα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από όλες τις περιοχές του νησιού στις οποίες περιοδεύουν και την πεποίθηση όλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι ο νικητής αυτών των εκλογών, κόντρα στις δημοσκοπήσεις , ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την προοδευτική κυβέρνηση των δημοκρατικών δυνάμεων που έχει ανάγκη ο τόπος.






     
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.