Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου τη Δευτέρα

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων
13 Μαΐου 2023 / 16:53
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα τελειώσει στις 14:00, σύμφωνα με την ανακοίνωση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα 15/05 θα πραγματοποιηθεί η 13η Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία θα είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ και θα διεξαχθεί με τη διαδικασία της δια περιφοράς.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα τελειώσει στις 14:00, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενώ η ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

1.         Έγκριση τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).

2.         Έγκριση αντικατάστασης υλικού της προμήθειας με τίτλο: «Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).

3.         Έγκριση χορηγήσεως παράτασης συμβατικής προθεσμίας της προθεσμίας της προμήθειας με τίτλο: «Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).

4.         Έγκριση χορηγήσεως παρατάσεως της προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες για την επείγουσα αντιμετώπιση κατολισθητικών και λοιπών φαινομένων στο Δήμο Κ. Κέρκυρας και Δ.Ν. μετά από έντονα καιρικά και πλημμυρικά φαινόμενα» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).

5.         Έγκριση χορηγήσεως 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου «Επείγουσα αντιμετώπιση κατολισθητικών και λοιπών φαινομένων στο Δήμο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων μετά από έντονα καιρικά και πλημμυρικά φαινόμενα – Περιοχή Οικισμού Βιρού» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).

6.         Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. & 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου «Επισκευή και συντήρηση τουαλετών στο κτήμα Μον Ρεπό στη Δ.Ε. Κερκυραίων» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).

7.         Έγκριση χορηγήσεως 7ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Επισκευή και συντήρηση τουαλετών στο κτήμα Μον Ρεπό στη Δ.Ε. Κερκυραίων» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).

8.         Καθορισμός κωδικών αριθμών του δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2023, ως δεκτικών εκδόσεως Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

9.         Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2023 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

10.     Έγκριση παραχώρησης χρήσης της αίθουσας της Ιονίου Βουλής για τη διοργάνωση των Διεθνών Επιστημονικών Συναντήσεων της Κέρκυρας (ΔΕΣΚ) (επιστημονικές – επιστημονικής επιμόρφωσης – διερεύνηση πολιτιστικού πλαισίου) (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).

11.     Έγκριση παραχώρησης χρήσης της αίθουσας της Ιονίου Βουλής στο Ροταριανό Όμιλο για την πραγματοποίηση Ανοιχτής εκδήλωσης – ομιλία με θέμα την «ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ» (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).

12.     Έγκριση αιτήματος του Σωματείου με την επωνυμία «IONIAN INSPIRES – Το Ιόνιο εμπνέει» περί επιχορηγήσεώς του για την πραγματοποίηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομίας (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).

13.     Έγκριση οργάνωσης και λειτουργίας των παιδικών εξοχών – κατασκηνώσεων «Σταμάτιος Δεσύλλας» στο πλαίσιο των Κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος έτους 2023 (υπ' αριθμόν 39272 Απόφαση /ΦΕΚ τ. Β'/2488/18.4.2023)

14.     Ανανέωση στέγασης και λειτουργίας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Κέρκυρας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κα Μαρία Ζερβού).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.