Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σαρώνει στην Αμερική ο «Κυβερνήτης» του κερκυραϊκού ελαιόλαδου!

ελαιόλαδο Κέρκυρας
12 Μαΐου 2023 / 19:27
Ελεάννα Βασιλάκη

Στον πρόσφατο διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου της Νέας Υόρκης απονεμήθηκε Ασημένιο Βραβείο για τον «Κυβερνήτη» της οικογένειας Δαφνή.

Ένας «Κυβερνήτης» έχει ήδη χαράξει τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελαιόλαδου στο νησί της Κέρκυρας ενώ φαίνεται η "χρυσαφένια" του μορφή να αναγνωρίζεται εξίσου και στην Αμερική. Με εντυπωσιακή την εγχάρακτη μορφή του κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια επάνω στο μπουκάλι, το brand name – The Governor και το μη φιλτραρισμένο πρώιμο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πλούσιο φυσικό άρωμα και γεύση θα έλεγε κανείς ότι θα άξιζε το βάρος του σε χρυσάφι! 
 
Στον πρόσφατο διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου της Νέας Υόρκης απονεμήθηκε Ασημένιο Βραβείο 2023 για τον «Κυβερνήτη» της οικογένειας Δαφνή. 
 
Συγκινημένοι για μια ακόμη διάκριση, τα αδέλφια Γιώργος & Σπύρος Δαφνής δήλωσαν. "Συνεχίζουμε… να μεγαλώνουμε την τροπαιοθήκη μας, άρα και την ευθύνη μας απέναντι σας".

Ελεάννα Βασιλάκη

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.