Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

24-28 Μαΐου η πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα

Harley Davidson
11 Μαΐου 2023 / 18:07
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η Λέσχη Harley Davίdson Club Hellas, έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στη οργάνωση και προβολή του event τόσο μέσω συναντήσεων με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς όσο και με την διανομή προωθητικού υλικού

ΗΟΥΜΕΝΊΤΣΑ. Aπό 24 με 28 Mαΐου  θα πραγματοποιηθεί η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετιστών της Harley Davίdson στη Θεσπρωτία υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. Η Λέσχη Harley Davίdson Club Hellas, έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στη οργάνωση και προβολή του τόσο με συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς όσο και με την διανομή προωθητικού υλικού της Θεσπρωτίας σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, με σκοπό την όσο μεγαλύτερη συμμετοχή λάτρεων των Harley Davίdson Τις προηγούμενες πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίδειξη του χώρου διεξαγωγής (Δρέπανο) και εγκαταστάσεων καθώς και εκτενής ενημέρωση για την μέχρι σήμερα προετοιμασία στους επισκέπτες σε Φινλανδία ,Σουηδία ,Τσεχία και Ελβετία . Η επιτροπή επιθεώρησε τους χώρους και έκανε προτάσεις- παρατηρήσεις για την εύρυθμη και καθ' όλα ασφαλή λειτουργία του event.

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davίdson δημιουργήθηκε το 1990. Γνωστή στο χώρο ως «Club Hellas» λόγω της σύντμησης της ξενικής της ονομασίας Harley Davίdson Club Hellas, είναι η παλαιότερη και πλέον αναγνωρισμένη ομάδα μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα και δεν έχει καμία σχέση ή εξάρτηση από την κατασκευάστρια εταιρία, εκτός φυσικά από την αγάπη και τον θαυμασμό που μοιράζονται τα μέλη της για τα θρυλικά μηχανήματα που κατασκεύαζε.

ΠΗΓΗ: thespro.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.