Τρίτη 26.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Δ. Μπιάγκη στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Δημήτρης Μπιάγκης
11 Μαΐου 2023 / 15:21
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο Δήμαρχος, Γιώργος Μαχειμάρης, ενημέρωσε τον υπ. Βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος της Βόρειας Κέρκυρας, καθώς και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την περιοχή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΓΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ) Επίσκεψη στον Δήμο της Βόρειας Κέρκυρας πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 ο υπ. Βουλευτής της Κέρκυρας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης. Ο υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, κ. Γιώργο Μαχειμάρη και τους συνεργάτες του αλλά και με διοικητικό και τεχνικό προσωπικό των υπηρεσιών του δήμου στο δημαρχείο της Αχαράβης.

Ο Δήμαρχος, Γιώργος Μαχειμάρης, ενημέρωσε τον υπ. Βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος της Βόρειας Κέρκυρας, καθώς και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την περιοχή. Τον ευχαρίστησε για όλες τις καίριες παρεμβάσεις που πραγματοποίησε ως Βουλευτής την τελευταία κοινοβουλευτική περίοδο και ευχήθηκε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

«Σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μας στο πλευρό των νεοσυσταθέντων δήμων της Κέρκυρας. Διεκδικήσαμε την ενίσχυσή τους με μηχανολογικό εξοπλισμό και φυσικά με πόρους και ανθρώπινο στελεχιακό δυναμικό που είναι απαραίτητο για την εύρυθμη και ορθή λειτουργία όλων των υπηρεσιών τους», δήλωσε ο Δημήτρης Μπιάγκης και συνέχισε:«Πήραμε πρωτοβουλίες, για τα νομικά πρόσωπα που τους αφορούν (ΔΕΥΑΚ – ΣΥΠΑΠ) προτείνοντας τροπολογίες, καταθέσαμε δεκάδες ερωτήσεις και αναφορές δυναμώνοντας τη φωνή των δημοτικών αρχών, μεταφέροντας την αγωνία και τα αιτήματά τους στα αρμόδια υπουργεία».

Ο υποψήφιος Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους εργαζόμενους στον Δήμο της Βόρειας Κέρκυρας, ενώ συνεχάρη τη δημοτική αρχή για τις προσπάθειες που καταβάλει στον τομέα της Ανακύκλωσης.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.