Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη, για το Σάββατο 13 Μαΐου (παρέλαση)

ρυθμίσεις
11 Μαΐου 2023 / 14:25
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς και θα ρυθμίζεται από αστυνομικούς του Τμ. Τροχαίας.(δείτε το σχεδιάγραμμα)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας,  ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο Εορτασμού της 159ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, το Σάββατο (13-05-2023), θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. από ώρα 07:00 έως 14:00 απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων:
-στην οδό Ακαδημίας (από το ύψος της Ιονίου Ακαδημίας έως και την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου),
-στην οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου,
-στην οδό Βίκτωρος Δούσμανη (από την συμβολή της με την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου έως την έξοδο του υπαίθριου χώρου στάθμευσης-πάρκινγκ)

2. από ώρα 09:30 έως 14:00 απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων:
-στις οδούς Σταματίου Δεσύλλα (από την συμβολή με την Γ. Θεοτόκη έως την Ριζοσπαστών Βουλευτών), Ασπιώτη, Ακαδημίας, Αγωνιστών Πολυτεχνείου, Βίκτωρος Δούσμανη, Λεωφόρου Δημοκρατίας (από το ύψος της Κολώνας Ντούγκλα έως και την συμβολή της με την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου- Ν.Α.Ο.Κ.), Γεωργίου Θεοτόκη (ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταματίου Δεσύλλα), Ριζοσπαστών Βουλευτών (εξαιρουμένου του τμήματος μεταξύ των οδών Ιακώβου Πολυλά και Βραΐλα Αρμένη) και Βραΐλα Αρμένη (από την Ντίνου Θεοτόκη έως την Λ. Δημοκρατίας).

3.Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα πραγματοποιηθεί στα ακόλουθα σημεία:
(α) Λ. Αλεξάνδρας και Λ. Δημοκρατίας (Κολώνα Ντούγκλα),
(β) Σταματίου Δεσύλλα και Γεωργίου Θεοτόκη (Πεζόδρομος),
(γ) Λ. Αλεξάνδρας και Γ. Θεοτόκη (Μπόμπα) και
(δ) Λ. Αλεξάνδρας και Ριζ. Βουλευτών (ΕΛΤΑ).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς και θα ρυθμίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να σέβονται τις υποδείξεις των αστυνομικών.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.