Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλούδης: «Για 15 μέρες χωρίς νερό οι μισοί Γιανναδίτες»

Καλούδης
07 Μαΐου 2023 / 18:11

"Στη σημερινή περιοδεία και συγκέντρωση του συνδυασμού μας νίκης και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στους Γιαννάδες κάτοικοι μας κατήγγειλαν ότι για δέκα πέντε ημέρες το μισό χωριό είναι χωρίς νερό στις βρύσες τους."

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιώργος Καλούδης). Στη σημερινή περιοδεία και συγκέντρωση του συνδυασμού μας νίκης και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στους Γιαννάδες κάτοικοι μας κατήγγειλαν ότι για δέκα πέντε ημέρες το μισό χωριό είναι χωρίς νερό στις βρύσες τους.
 
 Τη Πέμπτη 4 Μάη 2023 στους Συναράδες κατά τη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού μας ο πρώην Πρόεδρος και κάτοικοι μας κατήγγειλαν ότι το χωριό εκείνη την ημέρα ήταν χωρίς νερό.
 
Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης  Ύδρευσης και Αποχέτευσης (με απόλυτη πλειοψηφία στο ΔΣ ) είναι η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ. Υδραίου υποστηριχθείσα και υποστηριζόμενη από τη Νέα Δημοκρατία, από το μισό ΚΙΝΑΛ και από τον πρώην βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Δ. Μπιάγκη.
 
 Καλούνται λοιπόν να απαντήσουν στο Λαό της Κέρκυρας η ΝΔ , το ψηφοδέλτιο της ΝΔ , ο κ. Μπιάγκης και η κ. Υδραίου γιατί έγιναν 1.700 ή όσες έγιναν απ΄ευθείας αναθέσεις στη ΔΕΥΑΚ (ας πουν δημόσια στο λαό ποιες , που, πότε, για να  δούμε τα «έργα» ) και γιατί, με την άνοιξη του τουρισμού, αφήνουν χωρίς νερό χωριά του Νησιού μας.
 
Για 15 ημέρες  χωρίς νερό οι μισοί Γιανναδίτες !  Μέχρι σήμερα ! Και δεν ωχριούν !