Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πραγματοποιήθηκε το 11ο Corfu Mountain Trail (photos)

11ο Corfu Mountain Trail
07 Μαΐου 2023 / 13:11
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Με ρεκόρ συμμετοχών και αθλητές από 24 χώρες πραγματοποιήθηκε το 11ο Corfu Mountain Trail το Σαββατοκύριακο στις 6-7 Μαΐου. Η διοργάνωση περιελάβανε διαδρομές 100χλμ, 44χλμ και 24χλμ το Σάββατο και 12χλμ την Κυριακή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ρεκόρ συμμετοχών και αθλητές από 24 χώρες πραγματοποιήθηκε το 11ο Corfu Mountain Trail το Σαββατοκύριακο στις 6-7 Μαΐου. Η διοργάνωση περιελάβανε διαδρομές 100χλμ, 44χλμ και 24χλμ το Σάββατο και 12χλμ την Κυριακή.



Στη φετινή διοργάνωση υπήρξαν κάποιες αλλαγές, ο τερματισμός έγινε στο Ιστορικό κέντρο της Πόλης, ενώ οι συμμετέχοντες πέρασαν από μερικά διάσημα σημεία του νησιού όπως το Αχίλλειο, το Ποντικονήσι και το Μον Ρεπό όπως δήλωσε ο Βασίλης Αλαμάνος, πρόεδρος του Corfu Mountain Trail.



Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων  Μερόπη Υδραίου με τη σειρά της δήλωσε: «Για 11η συνεχόμενη χρονιά θα γίνει ο αγώνας που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου μας σε συνεργασία με το Corfu Mountain Trail και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Είναι μια αγαστή συνεργασία που έχει στεφθεί από επιτυχία, έχουν ευοδωθεί οι στόχοι μας.

Ευχαριστούμε εσάς, τα αθλητικά σωματεία, τους εθελοντές, τα τοπικά συμβούλια και όλους τους φορείς που συμμετέχουν και συμβάλλουν ώστε να είναι επιτυχημένη κάθε φορά η διοργάνωση. Με αυτό τον αγώνα προάγουμε τον αθλητισμό, το αθλητικό ιδεώδες, αλλά προβάλουμε και αναδεικνύουμε το όμορφο φυσικό περιβάλλον της Κέρκυρας.

Είναι μια γιορτή αθλητισμού, φύσης και πολιτισμού. Φέτος έχουμε 600 συμμετοχές από 24 χώρες και εκτός από τον αγώνα των ενηλίκων έχουμε και παιδικό αγώνα που συμμετέχουν παιδιά όχι μόνο από εδώ, αλλά και από τη χώρα μας και από άλλες χώρες. Έχουμε την τιμή να έχουμε φέτος και τον πρωταθλητή τον κ. Φράνκο Κολέ.»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.