Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αγ.Αναργύρων λόγω έργων

Αστυνομία
06 Μαΐου 2023 / 18:04
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Από τη Δευτέρα 08/05 στις 08:00 μέχρι την Τρίτη 09/05 στις 08:00. Η κυκλοφορία θα διενεργείται από παρακείμενες οδούς"

ΚΕΡΚΥΡΑ. η Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας ανακοίνωσε με δελτίο τύπου προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Αγ. Αναργύρων στη Λευκίμμη, από τη Δευτέρα 08/05 από τις 08:00 μέχρι την Τρίτη 09/05 στις 08:00 καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής πλακόστρωσης. Η κυκλοφορία θα διενεργείται από παρακείμενες οδούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο εργολάβος έχει την ευθύνη για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης (κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) για την ενημέρωση των χρηστών της οδού και των κατοίκων της περιοχής προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος, διαθέτοντας γι’ αυτόν το σκοπό απαραίτητο προσωπικό-υπαλλήλους.

Η επάρκεια της σήμανσης θα παρακολουθείτε από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων όπως και τυχόν υποδείξεις για τη λήψη περαιτέρω μέτρων.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.