Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπήκαν σκαλωσιές στο επικίνδυνο τείχος του Γυμναστηρίου

Γυμναστήριο
05 Μαΐου 2023 / 17:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έχει κριθεί επικίνδυνο μετά από αυτοψία της Πολεοδομίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φαίνεται ότι η έλευση της κας Μενδώνη στο νησί μας την Πέμπτη 4 Μάη έκανε άμεσα καλό τουλάχιστον στον Κερκυραϊκό, αφού μια μέρα μετά, Παρασκευή 5 Μάη μπήκαν «σκαλωσιές» για να φτιαχτεί το τείχος στο Γυμναστήριο που κρίθηκε επικίνδυνο.

Είναι ένα θέμα που για κάποιους μήνες έμενε άλυτο, ελπίζουμε να ξεκινήσουν και οι εργασίες για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις. Ο Κερκυραϊκός που φέτος γιορτάζει τα 130 χρόνια από την Ίδρυσή του, είναι ο Σύλλογος στο κέντρο της Πόλης με το μοναδικό γυμναστήριο στο οποίο χιλιάδες παιδιά έχουν περάσει από αυτό, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί παιδιά για μπάσκετ, στίβο, κρίκετ και είναι μοναδικό, μια πηγή αθλητικού οξυγόνου στο κέντρο της Πόλης.

130 χρόνια Κ.Γ.Σ.

Το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος κ. Γρ. Μάστορας και ο γραμματέας κ. Ι. Κουρσάρης έδωσαν συνέντευξη τύπου με αφορμή τα 130 χρόνια του Κερκυραϊκού και την πρώτη εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 6 Μάη στο Δημοτικό Θέατρο. Μια συνέντευξη που έγινε αναφορά στο Ιστορικό αυτό σωματείο, ένα από τα παλαιότερα της χώρας, με τη μεγαλύτερη αθλητική προσφορά στην Κέρκυρα.

Ήταν όμως και ένα κάλεσμα στον κόσμο να συμμετέχει στις εκδηλώσεις, μάλιστα το πρόγραμμα του Σαββάτου θα έχει καθαρά μουσικό χαρακτήρα, με την παρουσία της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, της Δημοτικής χορωδίας «San Giacomo» και του Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Metron» και θα ξεκινήσει στις 19.00.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια