Πέμπτη 22.02.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Ρεσιτάλ υποσχέσεων από την Υπουργό Πολιτισμού

ΣΥΡΙΖΑ
05 Μαΐου 2023 / 12:54

«Τι πιο εύκολο από προεκλογικές υποσχέσεις και ανέξοδες διαπιστώσεις;»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΥΡΙΖΑ). Η κυβέρνηση της «Αριστείας και της αποτελεσματικότητας» δίνει άλλη μια φορά ρεσιτάλ υποσχέσεων και παρθενογένεσης, αυτή τη φορά μέσω της ΥΠΠΟ κ. Μενδώνη, η οποία επισκέφτηκε το νησί μας και συσκέφτηκε με τη δήμαρχο και εκπροσώπους της ΤΑ.

Για όλα τα χρονίζοντα ζητήματα, που ταλαιπωρούν την πόλη της Κέρκυρας και τραυματίζουν τους Κερκυραίους/ες εισπράξαμε μεγάλα "Θα", σαν μα μην πέρασαν τέσσερα χρόνια, σαν να πρόκειται για την αρχή της θητείας τους.

Λιγότερο από 20 μέρες μας χωρίζουν από τις εκλογές κι ακόμη οι εκπρόσωποι της ΝΔ μιλούν γενικά και αόριστα για την αναγκαιότητα σχεδίου διαχείρισης παλιάς πόλης, ακυρώνοντας έτσι ακόμη και τη δουλειά των δραστήριων συλλόγων κατοίκων της παλιάς πόλης.

Επίσης με "Θα" αντιμετωπίζονται το ακόμη κλειστό Νέο Φρούριο, η αναστήλωση μνημείων, η ανάδειξη των οχυρώσεων, η Ιόνιος Βουλή, η αποκατάσταση του San Giacomo και του Δημοτικού Θεάτρου, η οικία Πετσάλη.

"Θα" για την οικία Γιαλινά και τον Φοίνικα, και τα δυο ενταγμένα στο ΕΣΠΑ από το 2018, χωρίς καμιά απορρόφηση κονδυλίων!

"Θα" και για το εγκαταλελειμμένο, ασυντήρητο Μον Ρεπό και το θέατρό του, που έδινε ανάσα στο θεατρόφιλο κοινό της Κέρκυρα από το 1989. Κι ούτε μισή κουβέντα για το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τι πιο εύκολο από προεκλογικές υποσχέσεις και ανέξοδες διαπιστώσεις; Ο Κερκυραϊκός λαός θα δώσει την κατάλληλη απάντηση στις επερχόμενες εκλογές, εθνικές και αυτοδιοικητικές.

Γιατί δεν μας αρέσει να μας περνούν για λωτοφάγους.

Κέρκυρα 5/5/2023

Το Γραφείο Τύπου Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Κέρκυρας