Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαρία Γονίδη: Η αθλητική Κέρκυρα υπάρχει στον χάρτη τους;

Μαρία Γονίδη
05 Μαΐου 2023 / 10:15

«Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε σε ποιο σύμπαν ζούμε, αφού κάποιοι, ιδιαίτερα στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, προσπαθούν να μας δημιουργήσουν έντονα την αμφιβολία»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΑΡΙΑ ΓΟΝΙΔΗ ΔΡΑΖΙΝΟΥ). Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε σε ποιο σύμπαν ζούμε, αφού κάποιοι, ιδιαίτερα στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, προσπαθούν να μας δημιουργήσουν έντονα την αμφιβολία.

16/11/2020: Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ από κοντά και η ΠΙΝ συζητούν για την πρόοδο των έργων αναβάθμισης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, υπόσχονται έργα, μελέτες και χρηματοδοτήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση του ΕΑΚΚ, για κατασκευή στεγάστρου, για δημιουργία κλειστού προπονητήριου με στέγαστρο μορφής μπαλονιού, για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων Κεντρικής, Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας. Και όλα αυτά «με κοινό στόχο να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους αθλητές της Κέρκυρας»!

17/3/2023: Ο πρόεδρος του ΔΣ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας ευχαριστεί τον υφυπουργό για το «διαρκές ενδιαφέρον του για το ΕΑΚΚ»!  Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες και παρεμβάσεις, κανένας κυβερνητικός παράγοντας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ή να ενδιαφέρεται για τι ακριβώς συμβαίνει!

31/3/2023: ΛΟΥΚΕΤΟ στο ΕΑΚΚ Κέρκυρας λόγω σοβαρών στατικών προβλημάτων πλην του ανοιχτού χώρου για τις προπονήσεις των αθλητών, μετά από γνωμοδότηση της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων προς την ΠΙΝ . Αλήθεια τι θα συνέβαινε στο ΕΑΚΚ εάν δεν υπήρχε αυτό το..."διαρκές ενδιαφέρον" από πλευράς Υπουργείου για την μοναδική ουσιαστικά αθλητική υποδομή της Κέρκυρας;

30/4/2023: Δύο... "υπερσύγχρονα" κοντέινερ για ιατρείο και αποδυτήρια των αθλητών σε ένα γήπεδο που το άφησαν να ρημάξει και που οι προπονήσεις γίνονται επί της ουσίας, με τη ευθύνη των προπονητών.

Αυτή είναι η αγωνία των κάθε λογής υπεύθυνων της ΝΔ για τον αθλητισμό στην Κέρκυρα, μαζικό ή αγωνιστικό. Στην Κέρκυρα των πολλών ταλαντούχων παιδιών που έχουν διαπρέψει σε Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό και Πανελλαδικό επίπεδο με πολύ κόπο, με πολλή δουλειά, με πολύ πείσμα και με την υποστήριξη άξιων προπονητών, και που αναγκάζονται να ξενιτευτούν σε άλλες πολιτείες με καλύτερες υποδομές και καλύτερη οργάνωση, αλλιώς είναι καταδικασμένα να θάψουν το ταλέντο και τα όνειρά τους πολύ νωρίς.

Το πανό που ύψωσαν στις εξέδρες του σταδίου στα Γιάννενα, αθλητές 7 σωματείων της Κέρκυρας «ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΑΚΚ», τα λέει όλα!

21 Μαϊου 2023 - Ας σκεφτούμε τι αξίζουμε και τι μας έχουν στερήσει!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Μαρία Γονίδη Δραζίνου
Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑ